GEBZELİ SİYASETÇİLER TİCARETÇİLERİ ZİYARET ETTİ

Siyaset 11.10.2023 - 13:35, Güncelleme: 11.10.2023 - 13:35
 

GEBZELİ SİYASETÇİLER TİCARETÇİLERİ ZİYARET ETTİ

KOCAELİ HABERİ
CHP Gebze İŞlçe Başkanı Gökhan Orhan yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Gebze Ticaret Odası başkanı Abdurrahman Aslantaş ve yönetim kurulu üyeleriniz ziyaret etti. Gebze Ticaret Odası bu ziyareti sosyal medyadan "Cumhuriyet Halk Partisi Gebze İlçe Başkanı Sn. Gökhan Orhan, Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Yöneticileri ve Kurultay Delegeleri ile birlikte; Yönetim Kurulu Başkanımız Abdurrahman Aslantaş, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimize bir ziyaret gerçekleştirerek, bölgemiz ile ilgili istişarede bulundular. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz." sözleri ile duyurdu.
KOCAELİ HABERİ

CHP Gebze İŞlçe Başkanı Gökhan Orhan yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Gebze Ticaret Odası başkanı Abdurrahman Aslantaş ve yönetim kurulu üyeleriniz ziyaret etti.

Gebze Ticaret Odası bu ziyareti sosyal medyadan "Cumhuriyet Halk Partisi Gebze İlçe Başkanı Sn. Gökhan Orhan, Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Yöneticileri ve Kurultay Delegeleri ile birlikte; Yönetim Kurulu Başkanımız Abdurrahman Aslantaş, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimize bir ziyaret gerçekleştirerek, bölgemiz ile ilgili istişarede bulundular. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz." sözleri ile duyurdu.
Bir 9 kişi ve yazı görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.