ÜMİT ÖZDAĞ GEBZE'DEN SÖZ ALDI VE SÖZ VERDİ

Siyaset 24.09.2023 - 16:37, Güncelleme: 24.09.2023 - 16:47
 

ÜMİT ÖZDAĞ GEBZE'DEN SÖZ ALDI VE SÖZ VERDİ

KOCAELİ HABERİ
Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ bugün Partisinin Gebze’de ki yeni İlçe Teşkilat binasının açılışını yapmak üzere Gebze’ye geldi.. Gebze’de coşklu bir partili grubu tarafından karşılanan Ümit Özdağ, İlçe Teşkilatına kadar “Türküz güçlüyüz Atatürkçüyüz” sloganları eşliğinde yürüdü.. Parti Teşkilatı önünde partililere seslenen Ümit Özdağ “Sığınmacıları ülkelerine geri yollayacak mıyız” diye sorduğunda coşkulu kalabalık hep birlikte “Evet” diye karşılık verdi. Özdağ "söz mü" dedi, partililer "söz" dedi.. Ümit Özdağ konuşmasına şöyle devam etti; “Hepiniz görüyorsunuz, son günlerde milletimiz Anadolu’nun Türk kalması için mücadele eden Zafer partisine ve vatanseverlerine baskı yapmak için sosyal medyadan seslenenleri tutuklayarak, Türk gençlerini yıldıracaklarını sanıyorlar. Hep birlikte mücadeleye devam edeceğiz. Provakasyonlarına gelmeden bu on üç milyon sığınmacıyı geri göndermek için mücadele edeceğiz. Bu topraklar Mustafa Kemal Atatürk’ün ifadesiyle yedi bin yıldır Türk yurdudur, son bin yıldır Türki yurdudur. Sığınmacı istilasına karşı koymaya devam edeceğiz”
KOCAELİ HABERİ

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ bugün Partisinin Gebze’de ki yeni İlçe Teşkilat binasının açılışını yapmak üzere Gebze’ye geldi..

Gebze’de coşklu bir partili grubu tarafından karşılanan Ümit Özdağ, İlçe Teşkilatına kadar “Türküz güçlüyüz Atatürkçüyüz” sloganları eşliğinde yürüdü..

Parti Teşkilatı önünde partililere seslenen Ümit Özdağ “Sığınmacıları ülkelerine geri yollayacak mıyız” diye sorduğunda coşkulu kalabalık hep birlikte “Evet” diye karşılık verdi. Özdağ "söz mü" dedi, partililer "söz" dedi..

Ümit Özdağ konuşmasına şöyle devam etti;

“Hepiniz görüyorsunuz, son günlerde milletimiz Anadolu’nun Türk kalması için mücadele eden Zafer partisine ve vatanseverlerine baskı yapmak için sosyal medyadan seslenenleri tutuklayarak, Türk gençlerini yıldıracaklarını sanıyorlar. Hep birlikte mücadeleye devam edeceğiz. Provakasyonlarına gelmeden bu on üç milyon sığınmacıyı geri göndermek için mücadele edeceğiz. Bu topraklar Mustafa Kemal Atatürk’ün ifadesiyle yedi bin yıldır Türk yurdudur, son bin yıldır Türki yurdudur. Sığınmacı istilasına karşı koymaya devam edeceğiz”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.