VE BUGÜN ÇAYIROVA VE DİLOVASI SİYASETİNDE BARAN AYDIN KONUŞULUYOR

Siyaset 18.09.2023 - 16:54, Güncelleme: 18.09.2023 - 16:54
 

VE BUGÜN ÇAYIROVA VE DİLOVASI SİYASETİNDE BARAN AYDIN KONUŞULUYOR

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
8 Eylül 2021 tarihinde “BARAN AYDIN ÇAYIROVA BELEDİYESİNE Mİ HAZIRLANIYOR?” başlığı ile yayınladığımız haberde şu ifadeler yer alıyordu; Çayırovalı genç iş adamı, Gebze Ticaret Odası Meclis üyesi ve CHP Kocaeli İl Yönetim Kurulu üyesi Baran Aydın'ın önümüzdeki yerel seçimlerde CHP'den Çayırova Belediye Başkan adayı olmak niyetinde olduğu siyaset kulislerinde konuşuluyordu.. Bugün Kocaeli'ye gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu en ön saflarda karşılayan isimlerden birisi de Baran Aydın oldu. Baran Aydın ile Kılıçdaroğlu arasındaki samimi diyalog ise Baran Aydın'ın önümüzdeki seçimlerde adaylığa hızlı bir giriş yapacağının işareti olarak algılandı..  VE BUGÜN ÇAYIROVA VE DİLOVASI SİYASETİNDE BARAN AYDIN KONUŞULUYOR Biz o gün bu haberi yayınladığımızda “yok öyle şey” ya da “zayıf bir ihtimal” şeklinde itepki gösterenler bugün gelinen noktada “haklıymışsınız” şeklinde özeleştiride bulundular.. Niye mi? O günden sonra CHP Kocaeli’nin Çayırova ve Dilovası örgütlenmesinden sorumlu il başkan yardımcılığı görevine getirilen Baran Aydın bir taraftan CHP’nin Çayırovaa’da ivmesi ve çıtasını yükselttirirken diğer taraftan ise atmış olduğu radikal adım ve kararlar ile CHP’nin Kocaeli’de en zayıf olduğu Dilovası’nda, partisini yerel iktidarın alternatifi yaptırdı.. Bugün Dilovası'ında CHP İlçe kongresi büyük salonlarda çok sayıda partililerin katılımı ile yaplıyor ve siyaset kulislerinde de “CHP Dilovası İlçe Başkanı ServetTuran, 2024’de belediye başkanlığı seçimlerini kazanabilir” yorumları konuşuluyor.. Çayırova’ya gelince; Çayırova Belediyesi için en iddialı olan başkan adayları arasında isimleri konuşulan Bünyamin Çiftçi, Şevki Demirci, İbrahim Sekmen, Servet Günay ve İyi Partili İlhami Bayrak cephesinde seçim kazanma hesapları yapılırken, her cephede “CHP’nin belediye başkan adayı Baran aydın olursa” şeklinde konuya giriliyor.. Yani ilk olarak bizim 2021 yılında haber yaparak ismini telaafuz ettiğimiz Baran Aydın bugün Kocaeli siyasetinin gündeminde ve de Çayırova ile Dilovası siyasetinin odağında.. Baran Aydın dün ne mi yaptı? Sosyal medya sayfasından saydığım ve takip ettiğim kadar ile Baran Aydın dün tam yedi düğüne katılım sağlayarak mutluluklarını ve bir de cenaze törenine giderek acılarını paylaştı..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

8 Eylül 2021 tarihinde “BARAN AYDIN ÇAYIROVA BELEDİYESİNE Mİ HAZIRLANIYOR?” başlığı ile yayınladığımız haberde şu ifadeler yer alıyordu;

Çayırovalı genç iş adamı, Gebze Ticaret Odası Meclis üyesi ve CHP Kocaeli İl Yönetim Kurulu üyesi Baran Aydın'ın önümüzdeki yerel seçimlerde CHP'den Çayırova Belediye Başkan adayı olmak niyetinde olduğu siyaset kulislerinde konuşuluyordu..

Bugün Kocaeli'ye gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu en ön saflarda karşılayan isimlerden birisi de Baran Aydın oldu. Baran Aydın ile Kılıçdaroğlu arasındaki samimi diyalog ise Baran Aydın'ın önümüzdeki seçimlerde adaylığa hızlı bir giriş yapacağının işareti olarak algılandı.. 

VE BUGÜN ÇAYIROVA VE DİLOVASI SİYASETİNDE BARAN AYDIN KONUŞULUYOR

Biz o gün bu haberi yayınladığımızda “yok öyle şey” ya da “zayıf bir ihtimal” şeklinde itepki gösterenler bugün gelinen noktada “haklıymışsınız” şeklinde özeleştiride bulundular..

Niye mi?

O günden sonra CHP Kocaeli’nin Çayırova ve Dilovası örgütlenmesinden sorumlu il başkan yardımcılığı görevine getirilen Baran Aydın bir taraftan CHP’nin Çayırovaa’da ivmesi ve çıtasını yükselttirirken diğer taraftan ise atmış olduğu radikal adım ve kararlar ile CHP’nin Kocaeli’de en zayıf olduğu Dilovası’nda, partisini yerel iktidarın alternatifi yaptırdı..

Bugün Dilovası'ında CHP İlçe kongresi büyük salonlarda çok sayıda partililerin katılımı ile yaplıyor ve siyaset kulislerinde de “CHP Dilovası İlçe Başkanı ServetTuran, 2024’de belediye başkanlığı seçimlerini kazanabilir” yorumları konuşuluyor..

Çayırova’ya gelince;

Çayırova Belediyesi için en iddialı olan başkan adayları arasında isimleri konuşulan Bünyamin Çiftçi, Şevki Demirci, İbrahim Sekmen, Servet Günay ve İyi Partili İlhami Bayrak cephesinde seçim kazanma hesapları yapılırken, her cephede “CHP’nin belediye başkan adayı Baran aydın olursa” şeklinde konuya giriliyor..

Yani ilk olarak bizim 2021 yılında haber yaparak ismini telaafuz ettiğimiz Baran Aydın bugün Kocaeli siyasetinin gündeminde ve de Çayırova ile Dilovası siyasetinin odağında..

Baran Aydın dün ne mi yaptı?

Sosyal medya sayfasından saydığım ve takip ettiğim kadar ile Baran Aydın dün tam yedi düğüne katılım sağlayarak mutluluklarını ve bir de cenaze törenine giderek acılarını paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.