SOSYAL MEDYADA ''NEDEN TAHİR BÜYÜKAKIN?'' PAYLAŞIMI YAYILIYOR

Siyaset 17.09.2023 - 21:22, Güncelleme: 17.09.2023 - 21:36
 

SOSYAL MEDYADA ''NEDEN TAHİR BÜYÜKAKIN?'' PAYLAŞIMI YAYILIYOR

KOCAELİ HABERİ
İlk olarak Kocaeli Ak Parti'ye yakınlığı ile bilinen Gökhan Ayyıldız'ın kaleme alıp Sosyal medyada paylaştığı "NEDEN TAHİR BÜYÜKAKIN?" başlıklı yazı kısa sürede çok sayıda Ak Partili tarafından alıntılanıp paylaşılmaya başlandı.. Milletvekili aday adaylığı için Gebze Belediyesi meclis üyeliği nden ve KBB Başkan vekilliği görevinden isstifa eden Yaşar Çakmak'da "NEDEN TAHİR BÜYÜKAKIN?" başlıklı yazıyı Gökhan Ayyıldız'dan alıntı olduğunu belirtmeden "Yaşar Çakmak'tan not; 'Metni yazanı bilmiyorum. Ama Tahir Başkanımızın, son 4 yıldır vekili (belki şehirde en güvendiği kişilerden biri) olarak yazılanların aynen doğru olduğunu biliyorum. Bu yazılanların eksiği var, fazlası yok)"  notu ile direk paylaştı.. İşte o yazı; NEDEN TAHİR BÜYÜKAKIN? Kardeşine akrabasına ihaleler vererek milyoner yapmadı. Çocuklarının zengin olmasıyla anılmadı. Harama el uzatmadı. Uygunsuz ilişkileriyle gündem olmadı. Kendine değil, kentine çalışan bir Belediye Başkanı oldu. Söz verdiği tüm projelerin neredeyse tamamına yakınını gerçekleştirdi. Çocukların ve özel çocuk dediklerimizin gönlünde taht kurdu. Kriz dönemlerini bilgi, birikimi ve donanımıyla çok iyi yönetti. Teşkilatta yıllardır değer verilmeyen, ötelenen bir çok insana kucak açtı. Ayak Oyunları kurma peşine hiç bir zaman gitmedi. Belki diyeceksiniz ki hiç mi hatası eksiği yok, Sonuçta insan elbette ki hataları kusurları oldu, Mesela siyasette önemli olan ekipçiliği sevmiyor, kulis yapmayı sevmiyor. Aşırı duygusal, arkasından çevrilen ayak oyunlarına karşı çok etkileniyor. Aşırı merhametli ve bazen bu durum ona zarar veriyor. Yani demem o ki siyaset için çok temiz, Allah nasip ederde tekrar aday olup, herkes görecek Kocaeli tarihinin en yüksek oyunu alacaktır.' ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN BAŞKANIM...  
KOCAELİ HABERİ

İlk olarak Kocaeli Ak Parti'ye yakınlığı ile bilinen Gökhan Ayyıldız'ın kaleme alıp Sosyal medyada paylaştığı "NEDEN TAHİR BÜYÜKAKIN?" başlıklı yazı kısa sürede çok sayıda Ak Partili tarafından alıntılanıp paylaşılmaya başlandı..

Milletvekili aday adaylığı için Gebze Belediyesi meclis üyeliği nden ve KBB Başkan vekilliği görevinden isstifa eden Yaşar Çakmak'da "NEDEN TAHİR BÜYÜKAKIN?" başlıklı yazıyı Gökhan Ayyıldız'dan alıntı olduğunu belirtmeden "Yaşar Çakmak'tan not; 'Metni yazanı bilmiyorum. Ama Tahir Başkanımızın, son 4 yıldır vekili (belki şehirde en güvendiği kişilerden biri) olarak yazılanların aynen doğru olduğunu biliyorum. Bu yazılanların eksiği var, fazlası yok)"  notu ile direk paylaştı..

İşte o yazı;

NEDEN TAHİR BÜYÜKAKIN?
Kardeşine akrabasına ihaleler vererek milyoner yapmadı.
Çocuklarının zengin olmasıyla anılmadı.
Harama el uzatmadı.
Uygunsuz ilişkileriyle gündem olmadı.
Kendine değil, kentine çalışan bir Belediye Başkanı oldu.
Söz verdiği tüm projelerin neredeyse tamamına yakınını gerçekleştirdi.
Çocukların ve özel çocuk dediklerimizin gönlünde taht kurdu.
Kriz dönemlerini bilgi, birikimi ve donanımıyla çok iyi yönetti.
Teşkilatta yıllardır değer verilmeyen, ötelenen bir çok insana kucak açtı.
Ayak Oyunları kurma peşine hiç bir zaman gitmedi.
Belki diyeceksiniz ki hiç mi hatası eksiği yok,
Sonuçta insan elbette ki hataları kusurları oldu,
Mesela siyasette önemli olan ekipçiliği sevmiyor, kulis yapmayı sevmiyor.
Aşırı duygusal, arkasından çevrilen ayak oyunlarına karşı çok etkileniyor.
Aşırı merhametli ve bazen bu durum ona zarar veriyor.
Yani demem o ki siyaset için çok temiz,
Allah nasip ederde tekrar aday olup, herkes görecek Kocaeli tarihinin en yüksek oyunu alacaktır.'
ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN BAŞKANIM...

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.