GEBZELİ ANKARA KUŞU HAPİSTEN ÇIKTI

Siyaset 17.09.2023 - 17:38, Güncelleme: 17.09.2023 - 17:38
 

GEBZELİ ANKARA KUŞU HAPİSTEN ÇIKTI

KOCAELİ HABERİ
Gebze ve Çayırova'da gazetecilik yaaptıktaan sonra Ankar'ya yerleşen ve "Ankara Kuşu" ile açmış olduğu twitter sayfasında yaptığı paylaşımlar nedeniyle 2020 yılında da hapse girip çıkan Oktay Yaşar, 4 aay önce girdiği cezaevinden yine tahliye edildi.. Twitter hesabından yaptığı paylaşım nedeniyle tutuklanan "Ankara Kuşu"  Oktay Yaşar geçtiğimiz akşam tutuklu bulunduğu Sincan cezaevinden serbest bırakıldı. Oktay Yaşar, 'Ankara Kuşu' hesabından yaptığı paylaşımında "4 ay süren Sincan Royal tatilim sona erdi. Hukuk mücadelesini bir kez daha kazandık. Herkese merhaba" NİÇİN TUTUKLANMIŞTI? 14 Mayıs 2023 seçim sürecinde Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'ye yönelik paylaşımlar yapan "Ankara Kuşu" adlı Twitter hesabının kullanıcısı Oktay Yaşar şikayet üzerine  Ankara 4. Sulh Ceza Hâkimliği tarafından tutuklanmıştı.
KOCAELİ HABERİ

Gebze ve Çayırova'da gazetecilik yaaptıktaan sonra Ankar'ya yerleşen ve "Ankara Kuşu" ile açmış olduğu twitter sayfasında yaptığı paylaşımlar nedeniyle 2020 yılında da hapse girip çıkan Oktay Yaşar, 4 aay önce girdiği cezaevinden yine tahliye edildi..

Twitter hesabından yaptığı paylaşım nedeniyle tutuklanan "Ankara Kuşu"  Oktay Yaşar geçtiğimiz akşam tutuklu bulunduğu Sincan cezaevinden serbest bırakıldı.

Oktay Yaşar, 'Ankara Kuşu' hesabından yaptığı paylaşımında "4 ay süren Sincan Royal tatilim sona erdi. Hukuk mücadelesini bir kez daha kazandık. Herkese merhaba"

NİÇİN TUTUKLANMIŞTI?

14 Mayıs 2023 seçim sürecinde Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'ye yönelik paylaşımlar yapan "Ankara Kuşu" adlı Twitter hesabının kullanıcısı Oktay Yaşar şikayet üzerine  Ankara 4. Sulh Ceza Hâkimliği tarafından tutuklanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.