NAİL ÇİLER'İN İLK BÜYÜKŞEHİR MESAJI KÖRFEZ'DEN

Siyaset 17.09.2023 - 16:32, Güncelleme: 17.09.2023 - 16:39
 

NAİL ÇİLER'İN İLK BÜYÜKŞEHİR MESAJI KÖRFEZ'DEN

KOCAELİ HABERİ
2024 Yerel seçimleri için ismi CHP'den Gebze ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı için konuşulan CHP Kocaeli'nin Gebze Bölgesi milletveekili bugün Kocaeli'nin İzmit yakasında olan Körfez ilçesine giderek siyasi saha çalışmalarda bulundu Nail Çiler Körfez ile ilgili ilk çalışmasını sosyal medyadan "Körfez İlçe Başkanımız Sn. Gülseren Solmaz Altunal ile birlikte Yarımcalılar Derneği'ne ziyarette bulunduk. Bölgemizde birlikteliğin öncülüğünü yapacaklarına eminim. Sıcak ve samimi misafirperverlikleri için, Dernek Başkanı Sn. Atakan Yavuz ile tüm Yarımcalılara teşekkür ederim." ifadeleri ile paaylaştı.. Nail Çiler'in İzmit yakasına açılması ise kulislerde "acaba Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına ön hazırlık mı" diye merak uyandırdı..   
KOCAELİ HABERİ

2024 Yerel seçimleri için ismi CHP'den Gebze ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı için konuşulan CHP Kocaeli'nin Gebze Bölgesi milletveekili bugün Kocaeli'nin İzmit yakasında olan Körfez ilçesine giderek siyasi saha çalışmalarda bulundu

Nail Çiler Körfez ile ilgili ilk çalışmasını sosyal medyadan "Körfez İlçe Başkanımız Sn. Gülseren Solmaz Altunal ile birlikte Yarımcalılar Derneği'ne ziyarette bulunduk. Bölgemizde birlikteliğin öncülüğünü yapacaklarına eminim. Sıcak ve samimi misafirperverlikleri için, Dernek Başkanı Sn. Atakan Yavuz ile tüm Yarımcalılara teşekkür ederim." ifadeleri ile paaylaştı..

Nail Çiler'in İzmit yakasına açılması ise kulislerde "acaba Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına ön hazırlık mı" diye merak uyandırdı..
Bir 8 kişi ve yazı görseli olabilir

  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.