AK PARTİ DARICA ÇAYIROVA HATTINDA NELER OLUYOR?

Siyaset 17.09.2023 - 09:52, Güncelleme: 17.09.2023 - 10:13
 

AK PARTİ DARICA ÇAYIROVA HATTINDA NELER OLUYOR?

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
2024 yerel seçimlerine giderken Ak Parti Darıca ve Çayırova hattında yaşanan son siyasi gelişmeler, siyaset kulislerinde “Ak Parti Darıca ve Çayırova hattında neler oluyor” diye merak uyandırdı.. Ak Parti Darıca ve Çayırova hattında hangi siyasi gelişmeler olmuş ve neden merak uyandırmış gelin birlikte bakalım; Ak Parti Darıca’nın Karslı ilçe başkanı Ufuk Acay belediye başkan adayı olmak için istifa ettiğinde, siyaset kulislerinde “Ak Parti Kocaeli’nin Karslı milletvekili Veysel Tipioğlu’ndan destek sözü aldı” şeklinde söylentiler oldu..  Ak Parti Çayırova’nın Erzurumlu ilçe başkanı Servet Günay, belediye başkan adayı olmak için istifa ettiğinde de, siyaset kulislerinde “Ak Parti Kocaeli’nin Erzurumlu milletvekili Prof. Dr. Sadettin Hülagü’den destek sözü aldı” şeklinde söylentiler de oldu..  Ak Parti Darıca İlçe Başkanlığına Erzurumlu Köksal Şakar atandığında, siyaset kulislerinde “Ak Parti Kocaeli’nin Erzurumlu milletvekili Prof. Dr. Sadettin Hülagü’nün etkisi oldu” şeklinde söylentiler de oldu..  Ak Parti Çayırova İlçe Başkanlığına Karslı Erhan Sarıde atandığında da, siyaset kulislerinde “Ak Parti Kocaeli’nin Karslı milletvekili Veysel Tipioğlu'nun etkisi oldu” şeklinde söylentiler de oldu..  Yukarda görüldüğü üzere Ak Parti Darıca ve Çayırova’da yaşanan son siyasi gelişmelerde ön plana çıkanlar şunlar; İstifa edenler, Kars ve Erzurumlu Yerine atananlar da  Kars ve Erzurumlu Sürece etki ettikleri veya edecekleri söylenenler de Kars ve Erzurumlu.. Tüm bunlar çok kısa bir süre içinde peşpeşe yaşanınca siyaset kulislerinde de ister istemez “Acaba bu gelişmeler bir tesadüften mi ibaret yoksa gerçeklik payı var mı” şeklinde merak uyandırdı.. Ha bu arada bizim düşüncemizi merak ediyorsanız; Biz, siyasetten gelmeyen ve sanırız bürokrasideki başarılarından dolayı Ak Parti Kocaeli Milletvekili aday listesini 1 ve 3’üncü sıralarında yer alarak milletvekili seçilen KOÜ eski rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü ile Kocaeli eski emniyet müdürü Veysel Tipioğlu’nun siyasete bu şekilde acemice müdahale edeceklerini veya etmeye çalışacaklarını düşünmüyoruz.. Yani tesadüftür tesadüf.. Lakin neylersiniz siyaset böyle bir şey işte, dillerin kemiği yok..  
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

2024 yerel seçimlerine giderken Ak Parti Darıca ve Çayırova hattında yaşanan son siyasi gelişmeler, siyaset kulislerinde “Ak Parti Darıca ve Çayırova hattında neler oluyor” diye merak uyandırdı..

Ak Parti Darıca ve Çayırova hattında hangi siyasi gelişmeler olmuş ve neden merak uyandırmış gelin birlikte bakalım;

Ak Parti Darıca’nın Karslı ilçe başkanı Ufuk Acay belediye başkan adayı olmak için istifa ettiğinde, siyaset kulislerinde “Ak Parti Kocaeli’nin Karslı milletvekili Veysel Tipioğlu’ndan destek sözü aldı” şeklinde söylentiler oldu.. 

Ak Parti Çayırova’nın Erzurumlu ilçe başkanı Servet Günay, belediye başkan adayı olmak için istifa ettiğinde de, siyaset kulislerinde “Ak Parti Kocaeli’nin Erzurumlu milletvekili Prof. Dr. Sadettin Hülagü’den destek sözü aldı” şeklinde söylentiler de oldu.. 

Ak Parti Darıca İlçe Başkanlığına Erzurumlu Köksal Şakar atandığında, siyaset kulislerinde “Ak Parti Kocaeli’nin Erzurumlu milletvekili Prof. Dr. Sadettin Hülagü’nün etkisi oldu” şeklinde söylentiler de oldu.. 

Ak Parti Çayırova İlçe Başkanlığına Karslı Erhan Sarıde atandığında da, siyaset kulislerinde “Ak Parti Kocaeli’nin Karslı milletvekili Veysel Tipioğlu'nun etkisi oldu” şeklinde söylentiler de oldu.. 

Yukarda görüldüğü üzere Ak Parti Darıca ve Çayırova’da yaşanan son siyasi gelişmelerde ön plana çıkanlar şunlar;

İstifa edenler, Kars ve Erzurumlu
Yerine atananlar da  Kars ve Erzurumlu
Sürece etki ettikleri veya edecekleri söylenenler de Kars ve Erzurumlu..

Tüm bunlar çok kısa bir süre içinde peşpeşe yaşanınca siyaset kulislerinde de ister istemez “Acaba bu gelişmeler bir tesadüften mi ibaret yoksa gerçeklik payı var mı” şeklinde merak uyandırdı..

Ha bu arada bizim düşüncemizi merak ediyorsanız;

Biz, siyasetten gelmeyen ve sanırız bürokrasideki başarılarından dolayı Ak Parti Kocaeli Milletvekili aday listesini 1 ve 3’üncü sıralarında yer alarak milletvekili seçilen KOÜ eski rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü ile Kocaeli eski emniyet müdürü Veysel Tipioğlu’nun siyasete bu şekilde acemice müdahale edeceklerini veya etmeye çalışacaklarını düşünmüyoruz..

Yani tesadüftür tesadüf..
Lakin neylersiniz siyaset böyle bir şey işte, dillerin kemiği yok..  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.