AK PARTİ ÇAYIROVA'DA BEKLENEN BULUŞMA İÇİN NE DEDİLER?

Siyaset 16.09.2023 - 11:22, Güncelleme: 16.09.2023 - 11:22
 

AK PARTİ ÇAYIROVA'DA BEKLENEN BULUŞMA İÇİN NE DEDİLER?

KOCAELİ HABERİ
2024 yerel seçimlerinde belediye başkan adayı olmak için istifa eden Servet Günay'ın yerine, Genel Merkez tarafından  ilçe başkanı olarak Çayırova Belediye Meclis üyesi Erhan Sarıdede atandı.. Kocaeli Haberi gazetesi olarak bu atama kararından bir kaç gün Erhan Sarıded'nin atanma olasılığının büyük olduğunu ve Sarıded'nin de Bünyamin Çiftçi'ye yakın bir isim olduğunu yazmıştık.. Servet Günay'ın pek hoşuna gitmediği  bu atama kararından sonra gözler Bünyamin Çiftçi'ye çevrilmişti ki, Bünyamin Çiftçi dün Çayırova İlçe Teşkilaatına bir hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdikten sonra  "AK Parti Çayırova İlçe Başkanımız Erhan Sarıdede’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarı dileklerimizi ilettik." paylaşımında bulundu.. Erhan Sarıdede'de bu ziyaret için "Teşkilatımızda hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Çayırova Belediye Başkanımız Sn. Bünyamin Çiftçi’ye başarı dilekleri için teşekkür ediyorum." mesajı yayınladı..
KOCAELİ HABERİ

2024 yerel seçimlerinde belediye başkan adayı olmak için istifa eden Servet Günay'ın yerine, Genel Merkez tarafından  ilçe başkanı olarak Çayırova Belediye Meclis üyesi Erhan Sarıdede atandı..

Kocaeli Haberi gazetesi olarak bu atama kararından bir kaç gün Erhan Sarıded'nin atanma olasılığının büyük olduğunu ve Sarıded'nin de Bünyamin Çiftçi'ye yakın bir isim olduğunu yazmıştık..

Servet Günay'ın pek hoşuna gitmediği  bu atama kararından sonra gözler Bünyamin Çiftçi'ye çevrilmişti ki, Bünyamin Çiftçi dün Çayırova İlçe Teşkilaatına bir hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdikten sonra  "AK Parti Çayırova İlçe Başkanımız Erhan Sarıdede’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarı dileklerimizi ilettik." paylaşımında bulundu..

Erhan Sarıdede'de bu ziyaret için "Teşkilatımızda hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Çayırova Belediye Başkanımız Sn. Bünyamin Çiftçi’ye başarı dilekleri için teşekkür ediyorum." mesajı yayınladı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.