Muhammet Şık’ın Acı Günü

Yaşam 15.09.2023 - 13:23, Güncelleme: 15.09.2023 - 13:27
 

Muhammet Şık’ın Acı Günü

KOCAELİ HABERİ
Gebze Bölgesinin tanınmış iş ve siyaset insanlarından birisi olan Ak Parti Dilovası İstişare kurulu üyesi Muhammet Şık’ın babası ve Ak Parti Dilovası İlçe Teşkilat başkanı Suat Şık’ın Amcası Hacı Faik Şık vefat etti. Hacı Faik Şık'ın cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Dilovası Orhangazi camisinde kaldırılacaktır.  Kocaeli Haberi gazetesi olarak merhum Hacı Faik Şık'a Allah'taan rahmet kederli Şık ailesine sabır ve başsağlığı dileriz.
KOCAELİ HABERİ

Gebze Bölgesinin tanınmış iş ve siyaset insanlarından birisi olan Ak Parti Dilovası İstişare kurulu üyesi Muhammet Şık’ın babası ve Ak Parti Dilovası İlçe Teşkilat başkanı Suat Şık’ın Amcası Hacı Faik Şık vefat etti.

Hacı Faik Şık'ın cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Dilovası Orhangazi camisinde kaldırılacaktır. 

Kocaeli Haberi gazetesi olarak merhum Hacı Faik Şık'a Allah'taan rahmet kederli Şık ailesine sabır ve başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.