ÇAYIROVALI SEYİT ALİ DEMİR AK PARTİ GEBZE'DE

Siyaset 14.09.2023 - 22:35, Güncelleme: 14.09.2023 - 22:35
 

ÇAYIROVALI SEYİT ALİ DEMİR AK PARTİ GEBZE'DE

KOCAELİ HABERİ
Çayırovalı genç siyasetçi Seyit Ali Demir bir taraftan Ortadoğu Teknik Üniversitesinde inşaat mühendisliği ile başladığı eğitim hayatını, Kocaeli Üniversitesi Mimarlık Fakültesinde devam ettirirken, diğer taraftan da siyaset basamaklarını teker teker çıkmaya devam ediyor.. Kocaeli TÜGVA Vakfı yönetim kurulu üyeliği görevinin ardından, Çağatay Çağlayan başkanlığındaki Ak Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Teşkilatı yönetim kurulu üyesi görevine seçilen Seyit Ali Demir, geçtiğimiz ay yenilenen İl Yönetim Kurulu listesinde yerini koruyan isimlerden birisi oldu.. Seyit Ali Demir bugün parti görevi ile geldiği Ak Parti Gebze İlçe Gençlik kolları teşkilatında, Gebze ilçe gençlik kolu başkanı Av. Bilal Durmuş Kurt ile aynı masada yanyana oturduğu fotoğraf karesini sosyal medayadan "Dava Arkadaşım Bilal Durmuş Kurt Başkanıma misafirperverliği için teşekkür ediyorum. Kutlu Dava Kutlu Yürüyüş" sözleri ile sosyal medyadan paaylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Çayırovalı genç siyasetçi Seyit Ali Demir bir taraftan Ortadoğu Teknik Üniversitesinde inşaat mühendisliği ile başladığı eğitim hayatını, Kocaeli Üniversitesi Mimarlık Fakültesinde devam ettirirken, diğer taraftan da siyaset basamaklarını teker teker çıkmaya devam ediyor..

Kocaeli TÜGVA Vakfı yönetim kurulu üyeliği görevinin ardından, Çağatay Çağlayan başkanlığındaki Ak Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Teşkilatı yönetim kurulu üyesi görevine seçilen Seyit Ali Demir, geçtiğimiz ay yenilenen İl Yönetim Kurulu listesinde yerini koruyan isimlerden birisi oldu..

Seyit Ali Demir bugün parti görevi ile geldiği Ak Parti Gebze İlçe Gençlik kolları teşkilatında, Gebze ilçe gençlik kolu başkanı Av. Bilal Durmuş Kurt ile aynı masada yanyana oturduğu fotoğraf karesini sosyal medayadan "Dava Arkadaşım Bilal Durmuş Kurt Başkanıma misafirperverliği için teşekkür ediyorum. Kutlu Dava Kutlu Yürüyüş" sözleri ile sosyal medyadan paaylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.