ALİ KORKMAZ'IN KARALOĞLU ZİYARETİ DİKKAT ÇEKTİ

Siyaset 13.09.2023 - 23:56, Güncelleme: 13.09.2023 - 23:56
 

ALİ KORKMAZ'IN KARALOĞLU ZİYARETİ DİKKAT ÇEKTİ

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz bugün Ankaraa'ya giderek İçişleri Bakan yardımcılığına atanan Münir Karaloğlu'na makamında bir ziyaret gerçekleştirdi.. Ali Korkmaz bu ziyareti sosyal medyadan "İçişleri Bakan Yardımcısı Sayın Münir Karaoğlu'na makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz. Ülkemize ve milletimize hayırlı hizmetler dileriz." sözleri ile duyurdu Öte yandan siyaset kulislerinde, Ak Parti önceki dönem ilçe başkanı Ali Korkmaz'ın ismi 2024 yerel seçimleri için İzmit Belediye Başkan adayları arasında konuşulurken, bu ziyarette oldukça dikkat çekici bulundu..
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz bugün Ankaraa'ya giderek İçişleri Bakan yardımcılığına atanan Münir Karaloğlu'na makamında bir ziyaret gerçekleştirdi..

Ali Korkmaz bu ziyareti sosyal medyadan "İçişleri Bakan Yardımcısı Sayın Münir Karaoğlu'na makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz. Ülkemize ve milletimize hayırlı hizmetler dileriz." sözleri ile duyurdu

Öte yandan siyaset kulislerinde, Ak Parti önceki dönem ilçe başkanı Ali Korkmaz'ın ismi 2024 yerel seçimleri için İzmit Belediye Başkan adayları arasında konuşulurken, bu ziyarette oldukça dikkat çekici bulundu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.