MİLLET İTTİFAKI GEBZE ORTAKLARI TEMKİNLİ

Siyaset 12.09.2023 - 22:11, Güncelleme: 12.09.2023 - 22:11
 

MİLLET İTTİFAKI GEBZE ORTAKLARI TEMKİNLİ

KOCAELİ HABERİ
İYİ Parti Gebze ilçe başkanlığına atanan Uğur Demir'e tebrik ve hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.. Deva Partisi Gebze İlçe Başkanı Ahmet Demirtaş bugün ilçe Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte, Millet İttifakında ortaklık yaaptıklaarı  İYİ Parti'nin Gebze İlçe teşkilatına giderek, İYİ Parti Gebze İlçe Başkanlığınaa atanan Av. Uğur Demir'e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Başkan Uğur Demir bu nazik ziyaretleri için Başkan Demirtaş ve Yönetimine teşekkür etti.
KOCAELİ HABERİ

İYİ Parti Gebze ilçe başkanlığına atanan Uğur Demir'e tebrik ve hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor..

Deva Partisi Gebze İlçe Başkanı Ahmet Demirtaş bugün ilçe Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte, Millet İttifakında ortaklık yaaptıklaarı  İYİ Parti'nin Gebze İlçe teşkilatına giderek, İYİ Parti Gebze İlçe Başkanlığınaa atanan Av. Uğur Demir'e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Başkan Uğur Demir bu nazik ziyaretleri için Başkan Demirtaş ve Yönetimine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.