ÇAYIROVALILARIN DÖNÜŞÜNDE MAKAM ŞOFÖRÜ DEĞİŞTİ

Siyaset 12.09.2023 - 17:53, Güncelleme: 12.09.2023 - 17:53
 

ÇAYIROVALILARIN DÖNÜŞÜNDE MAKAM ŞOFÖRÜ DEĞİŞTİ

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
2024 yerel seçimlerinde ilçelerinden belediye başkan adayı olmak için ilçe başkanlığından istifalar ile boşalan Ak Parti İzmit, Gölcük, Kandıra, Darıca ve Çayırova ilçe başkanlıklarına atanacak isimlerin belirlenmesi için aday olarak tespit edilen isimler bugün Ankara Genel Merkeze mülakata çağrıldılar..  Ak Parti Çayırova'dan ilçe başkanlığına vekalet eden Paşa Ali Elmalı, Çayırova Belediye Meclis üyesi Erhan Sarıdede ve ilçe başkan yardımcısı Bahadır Büyükkeleş bu sabah Ankara'ya birlikte gittiler ve bu üç isimden, Erhan Sarıde, Ak Parti Çayırova ilçe başkanı olarak atandı.. Çayırovalı üç başkan adayı Ankara'ya giderken otomobilin şöförlüğünü Erhan Sarıdede yapıyordu.. Dönüş yolunda ise otomobilin şoför koltuğuna Paşa Ali Elmalı otururken, arka koltuğa ise Erhan sarıdede geçerek adeta Başkanlık selamı çatı.. İşte sosyal medyada paylaşılan bu fotoğraf karesi için Çayırova siyaset kulislerinde "Çayırovalılar Ankara'dan dönerken, makam şoförü değişti" esprileri yapıldı..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

2024 yerel seçimlerinde ilçelerinden belediye başkan adayı olmak için ilçe başkanlığından istifalar ile boşalan Ak Parti İzmit, Gölcük, Kandıra, Darıca ve Çayırova ilçe başkanlıklarına atanacak isimlerin belirlenmesi için aday olarak tespit edilen isimler bugün Ankara Genel Merkeze mülakata çağrıldılar.. 

Ak Parti Çayırova'dan ilçe başkanlığına vekalet eden Paşa Ali Elmalı, Çayırova Belediye Meclis üyesi Erhan Sarıdede ve ilçe başkan yardımcısı Bahadır Büyükkeleş bu sabah Ankara'ya birlikte gittiler ve bu üç isimden, Erhan Sarıde, Ak Parti Çayırova ilçe başkanı olarak atandı..

Çayırovalı üç başkan adayı Ankara'ya giderken otomobilin şöförlüğünü Erhan Sarıdede yapıyordu..
Dönüş yolunda ise otomobilin şoför koltuğuna Paşa Ali Elmalı otururken, arka koltuğa ise Erhan sarıdede geçerek adeta Başkanlık selamı çatı..

İşte sosyal medyada paylaşılan bu fotoğraf karesi için Çayırova siyaset kulislerinde "Çayırovalılar Ankara'dan dönerken, makam şoförü değişti" esprileri yapıldı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.