NUSRET ACUR İKİ İLÇE BAŞKANINI DAHA YETKİLENDİRTTİ

Siyaset 08.09.2023 - 13:49, Güncelleme: 08.09.2023 - 13:49
 

NUSRET ACUR İKİ İLÇE BAŞKANINI DAHA YETKİLENDİRTTİ

KOCAELİ HABERİ
İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur'un da hazır bulunduğu törende, İzmit ve Başiskele ilçe başkanlarına genel merkezde yetki belgeleri takdim edildi.  İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur, İzmit İlçe Başkanı Ayşegül Babacan, Başiskele İlçe Başkanı İsmail Kar ile birlikte Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Buğra Kavuncu'ya ziyaret gerçekleştirdi. İzmit ve Başiskele ilçe başkanlarına yetki belgeleri Genel Başkan Yardımcısı tarafından takdim edildi. İlçe başkanları yenilenen ve güçlenen yeni kadrolarıyla sahalarda çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini dile getirdi.
KOCAELİ HABERİ

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur'un da hazır bulunduğu törende, İzmit ve Başiskele ilçe başkanlarına genel merkezde yetki belgeleri takdim edildi. 

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur, İzmit İlçe Başkanı Ayşegül Babacan, Başiskele İlçe Başkanı İsmail Kar ile birlikte Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Buğra Kavuncu'ya ziyaret gerçekleştirdi.

İzmit ve Başiskele ilçe başkanlarına yetki belgeleri Genel Başkan Yardımcısı tarafından takdim edildi. İlçe başkanları yenilenen ve güçlenen yeni kadrolarıyla sahalarda çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.