AK PARTİ DARICA BAŞKANLIĞI İÇİN İLK İSTİŞAREDE 2 İSİM ÖN PLANA ÇIKTI

Siyaset 07.09.2023 - 19:14, Güncelleme: 07.09.2023 - 19:29
 

AK PARTİ DARICA BAŞKANLIĞI İÇİN İLK İSTİŞAREDE 2 İSİM ÖN PLANA ÇIKTI

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Av. Ufuk Acay'ın Darıca belediye başkan adayı olmak için istifa etmesinden sonra boşalan Ak Parti Darıca İlçe Başkanlığına atanacak  isim için Ak Parti Kocaeli İl Teşkilatı tarafından yapılan ilk istişare bugün tamamlandı.. Darıca ilçe başkanlığına şu an için Ak Parti siyasi ve hukuk ilçe başkan yardımcısı Mevlüt Kocagöz vekâleten bakarken, geçtiğimiz gün yaptığımız haberde Ak Parti Darıca İlçe Başkanlığı için şu isimlerin konuşulduğunu yazmıştık; Ak Parti ilçe başkan yardımcısı Mevlüt Kocagöz Ak Parti ilçe başkan yardımcısı Adem Taşçı Ak Parti Darıca Belediye Meclis üyesi Köksal Şakar Ak Parti ilçe başkan yardımcısı Hamza Doğan Ak Parti ilçe başkan yardımcısı Ufuk Subaşı Ak Parti ilçe başkan yardımcısı Samet Bilgen Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus bugün il başkan yardımcısı Haluk Sekban ve yönetim kurulu üyeleri Osman Akbulut ve Samet Coşkun ile birlikte Ak Parti Darıca ilçe teşkilatına gelerek, eski ilçe başkanı Av. Ufuk Acay'ın da arlarında bulunduğu ilçe yönetim kurulu üyeleri ile bir istişare toplantsı gerçekleştirdi..  AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı'nda yapılan istişarede, ilçe başkanlığı için mevcut başkan vekili Mevlüt Kocagöz ile Adem Taşçı'nın isimlerinin ön plana çıktığı öğrenildi.. Ak Parti Kocaeli İl Teşkilatı, önümüzdeki hafta Ak Parti Darıca İlçe Teşkilatında temayül yoklması için sandık kuracak. "Ak Parti Darıca İlçe Başkanı olarak kimi görmek istersiniz" sorusuna cevap aranacağı oylamada,  İlçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları yöneticileri ve belediye meclis üyeleri de oy kullanacak.. Temayül yoklamasının ardından, bugünkü istişare notları ve temayül yoklamasının sonuçları, Genel Merkeze gönderilecek ve yeni Darıca ilçe başkanının atanma kararı beklenecek..   Ak Parti Kocaeli il teşkilatının yapacağı mülakatlar ve temayülden sonra bakalım Darıca'da yeni ilçe başkanlığı görevi kime verilecek ?
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Av. Ufuk Acay'ın Darıca belediye başkan adayı olmak için istifa etmesinden sonra boşalan Ak Parti Darıca İlçe Başkanlığına atanacak  isim için Ak Parti Kocaeli İl Teşkilatı tarafından yapılan ilk istişare bugün tamamlandı..

Darıca ilçe başkanlığına şu an için Ak Parti siyasi ve hukuk ilçe başkan yardımcısı Mevlüt Kocagöz vekâleten bakarken, geçtiğimiz gün yaptığımız haberde Ak Parti Darıca İlçe Başkanlığı için şu isimlerin konuşulduğunu yazmıştık;

Ak Parti ilçe başkan yardımcısı Mevlüt Kocagöz
Ak Parti ilçe başkan yardımcısı Adem Taşçı
Ak Parti Darıca Belediye Meclis üyesi Köksal Şakar
Ak Parti ilçe başkan yardımcısı Hamza Doğan
Ak Parti ilçe başkan yardımcısı Ufuk Subaşı
Ak Parti ilçe başkan yardımcısı Samet Bilgen

Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus bugün il başkan yardımcısı Haluk Sekban ve yönetim kurulu üyeleri Osman Akbulut ve Samet Coşkun ile birlikte Ak Parti Darıca ilçe teşkilatına gelerek, eski ilçe başkanı Av. Ufuk Acay'ın da arlarında bulunduğu ilçe yönetim kurulu üyeleri ile bir istişare toplantsı gerçekleştirdi.. 

AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı'nda yapılan istişarede, ilçe başkanlığı için mevcut başkan vekili Mevlüt Kocagöz ile Adem Taşçı'nın isimlerinin ön plana çıktığı öğrenildi..

Ak Parti Kocaeli İl Teşkilatı, önümüzdeki hafta Ak Parti Darıca İlçe Teşkilatında temayül yoklması için sandık kuracak. "Ak Parti Darıca İlçe Başkanı olarak kimi görmek istersiniz" sorusuna cevap aranacağı oylamada,  İlçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları yöneticileri ve belediye meclis üyeleri de oy kullanacak..

Temayül yoklamasının ardından, bugünkü istişare notları ve temayül yoklamasının sonuçları, Genel Merkeze gönderilecek ve yeni Darıca ilçe başkanının atanma kararı beklenecek..  

Ak Parti Kocaeli il teşkilatının yapacağı mülakatlar ve temayülden sonra bakalım Darıca'da yeni ilçe başkanlığı görevi kime verilecek ?
Bir 9 kişi ve yazı görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.