AK PARTİ DARICA BAŞKANLIĞINA 6 ADAY

Siyaset 06.09.2023 - 19:43, Güncelleme: 06.09.2023 - 19:43
 

AK PARTİ DARICA BAŞKANLIĞINA 6 ADAY

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Av. Ufuk Acay'ın Darıca belediye başkan adayı olmak için istifa etmesinden sonra boşalan Ak Parti Darıca İlçe Başkanlığına atanacak  isim kim sorusu, bugünlerde partililerin en çok merak ettiği ve yoğunlaştığı bir soru oldu.. Darıca ilçe başkanlığına şu an için Ak Parti siyasi ve hukuk ilçe başkan yardımcısı Mevlüt Kocagöz vekâleten bakarken, Ak Parti Kocaeli il teşkilatının yapacağı mülakatlar ve temayülden sonra bakalım Darıca'da yeni ilçe başkanlığı görevi kime verilecek ? İŞTE DARICA LÇE BAŞKANLIĞI İÇİN İSMİ GEÇENLER Ak Parti ilçe başkan yardımcısı Mevlüt Kocagöz Ak Parti Darıca İlçe Başkan yardımcısı Köksal Şakar Ak Parti ilçe başkan yardımcısı Hamza Doğan Ak Parti ilçe başkan yardımcısı Adem Taşçı Ak Parti ilçe başkan yardımcısı Ufuk Subaşı Ak Parti ilçe başkan yardımcısı Samet Bilgen İsimleri Ak Parti Darıca İlçe Başkanlığı için geçenlerden Mevlüt Kocagöz'ün istifa eden ilçe başkanı ve Darıca Belediye Başkan aday adayı Ufuk Acay'a ve Köksal Şakar'ın ise mevcut belediye başkanı Muzaffer Bıyık'a yakın olduğu siyaset kulislerinde konuşulurken, Ufuk Subaşı ile Samet Bilgen'in ise bu görev talip olmadıkları amA verilen görevden de kaçmayacakları dile getirildi. Bakalım Kocaeli il ve Darıca ilçe teşkilat kurmaylarının iki haftalık yoğun temposu neticesinde, Ak Parti Darıca’nın yeni ilçe başkanı kim olacak?
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Av. Ufuk Acay'ın Darıca belediye başkan adayı olmak için istifa etmesinden sonra boşalan Ak Parti Darıca İlçe Başkanlığına atanacak  isim kim sorusu, bugünlerde partililerin en çok merak ettiği ve yoğunlaştığı bir soru oldu..

Darıca ilçe başkanlığına şu an için Ak Parti siyasi ve hukuk ilçe başkan yardımcısı Mevlüt Kocagöz vekâleten bakarken, Ak Parti Kocaeli il teşkilatının yapacağı mülakatlar ve temayülden sonra bakalım Darıca'da yeni ilçe başkanlığı görevi kime verilecek ?

İŞTE DARICA LÇE BAŞKANLIĞI İÇİN İSMİ GEÇENLER

Ak Parti ilçe başkan yardımcısı Mevlüt Kocagöz
Ak Parti Darıca İlçe Başkan yardımcısı Köksal Şakar
Ak Parti ilçe başkan yardımcısı Hamza Doğan
Ak Parti ilçe başkan yardımcısı Adem Taşçı
Ak Parti ilçe başkan yardımcısı Ufuk Subaşı
Ak Parti ilçe başkan yardımcısı Samet Bilgen

İsimleri Ak Parti Darıca İlçe Başkanlığı için geçenlerden Mevlüt Kocagöz'ün istifa eden ilçe başkanı ve Darıca Belediye Başkan aday adayı Ufuk Acay'a ve Köksal Şakar'ın ise mevcut belediye başkanı Muzaffer Bıyık'a yakın olduğu siyaset kulislerinde konuşulurken, Ufuk Subaşı ile Samet Bilgen'in ise bu görev talip olmadıkları amA verilen görevden de kaçmayacakları dile getirildi.

Bakalım Kocaeli il ve Darıca ilçe teşkilat kurmaylarının iki haftalık yoğun temposu neticesinde, Ak Parti Darıca’nın yeni ilçe başkanı kim olacak?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.