CHP KOCAELİ İL KONGRE TARİHİ BELLİ OLDU; SARI'NIN KARŞISINA ADAY ÇIKACAK MI?

Siyaset 06.09.2023 - 15:14, Güncelleme: 06.09.2023 - 15:14
 

CHP KOCAELİ İL KONGRE TARİHİ BELLİ OLDU; SARI'NIN KARŞISINA ADAY ÇIKACAK MI?

KOCAELİ HABERİ
CHP'nin büyük kurultayı ve yerel seçimler öncesinde ilçe kongrelerini İzmit ve Kartepe ile tamamlayan CHP Kocaeli İl Örgütü şimdi Kocaeli İl Kongresi hazırlıklarına başladı.. CHP Kocaeli Örgütü, İl Başkanlığı Kongresi’ni 30 Eylül tarihinde Kocaeli Kongre Merkezi’nde 10.00 - 17.00 saatleri arasında gerçekleştirecek. CHP Kocaeli ilçe kongrelerinde seçilen 643 delegenin oy kullanma hakkının bulunduğu kongrede, CHP Kocaeli'nin yeni il başkanı ve 30 kişilik yönetim kurulu seçilecek. CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı'nın 30 Eylül tarihinde yapılacak olan kongrede tekrar başkanlığa aday olması beklenirken, CHP İl Başkanlığı için Sarı'nın karşısında liste çıkaracak yeni bir isimden henüz bir adaylık açıklaması gelmedi.
KOCAELİ HABERİ

CHP'nin büyük kurultayı ve yerel seçimler öncesinde ilçe kongrelerini İzmit ve Kartepe ile tamamlayan CHP Kocaeli İl Örgütü şimdi Kocaeli İl Kongresi hazırlıklarına başladı..

CHP Kocaeli Örgütü, İl Başkanlığı Kongresi’ni 30 Eylül tarihinde Kocaeli Kongre Merkezi’nde 10.00 - 17.00 saatleri arasında gerçekleştirecek. CHP Kocaeli ilçe kongrelerinde seçilen 643 delegenin oy kullanma hakkının bulunduğu kongrede, CHP Kocaeli'nin yeni il başkanı ve 30 kişilik yönetim kurulu seçilecek.

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı'nın 30 Eylül tarihinde yapılacak olan kongrede tekrar başkanlığa aday olması beklenirken, CHP İl Başkanlığı için Sarı'nın karşısında liste çıkaracak yeni bir isimden henüz bir adaylık açıklaması gelmedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.