ESKİ BAŞBAKAN YARDIMCISI VEFAT ETTİ

Yaşam 06.09.2023 - 07:22, Güncelleme: 06.09.2023 - 07:22
 

ESKİ BAŞBAKAN YARDIMCISI VEFAT ETTİ

KOCAELİ HABERİ
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Mehmet Ali Cevheri'nin babası olan eski bakanlardan Necmettin Cevheri, yaşlılığa bağlı rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü Ankara Güven Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Urfa Siverek'te 1930'da dünyaya gelen Cevheri, 13. 14. 15. 16. 19. 20. 21. dönem Şanlıurfa milletvekilliği ve Adalet, Devlet, Tarım ve Turizm bakanlıkları ile Başbakan yardımcılığı yaptı.   
KOCAELİ HABERİ

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Mehmet Ali Cevheri'nin babası olan eski bakanlardan Necmettin Cevheri, yaşlılığa bağlı rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü Ankara Güven Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Urfa Siverek'te 1930'da dünyaya gelen Cevheri, 13. 14. 15. 16. 19. 20. 21. dönem Şanlıurfa milletvekilliği ve Adalet, Devlet, Tarım ve Turizm bakanlıkları ile Başbakan yardımcılığı yaptı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.