ASLANTAŞ REKTÖR MANTAR'I KURMAYLARIYLA KARŞILADI

İlçeler 06.09.2023 - 07:08, Güncelleme: 06.09.2023 - 07:08
 

ASLANTAŞ REKTÖR MANTAR'I KURMAYLARIYLA KARŞILADI

KOCAELİ HABERİ
Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hacı Ali Mantar; GTO Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. GTO Başkanı Aslantaş, Rektör Mantar'ı yönetim kurulu üyeleri ve GTO Genel Sekreteri Mustaf Yaşar Sekin ile birlikte tam kadro  karşılarken bu ziyaret, Gebze Ticaret Odası sosyal medya sayfasından şu ifadelerle paylaşıldı; "Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. Hacı Ali Mantar; Yönetim Kurulu Başkanımız Abdurrahman Aslantaş'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Üniversite Sanayi işbirliği, nitelikli ara eleman, eğitim sistemi ve ahlaklı nesil konu başlıkları hakkında istişarede bulunulan görüşmede, Üniversite ve Odamız iş birliği ile gerçekleştirilebilecek çalışmalar da değerlendirildi. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz."
KOCAELİ HABERİ

Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hacı Ali Mantar; GTO Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

GTO Başkanı Aslantaş, Rektör Mantar'ı yönetim kurulu üyeleri ve GTO Genel Sekreteri Mustaf Yaşar Sekin ile birlikte tam kadro  karşılarken bu ziyaret, Gebze Ticaret Odası sosyal medya sayfasından şu ifadelerle paylaşıldı;

"Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. Hacı Ali Mantar; Yönetim Kurulu Başkanımız Abdurrahman Aslantaş'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Üniversite Sanayi işbirliği, nitelikli ara eleman, eğitim sistemi ve ahlaklı nesil konu başlıkları hakkında istişarede bulunulan görüşmede, Üniversite ve Odamız iş birliği ile gerçekleştirilebilecek çalışmalar da değerlendirildi. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.