AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI KOCAELİ'DE BAŞKANLARI TOPLADI

Siyaset 05.09.2023 - 12:06, Güncelleme: 05.09.2023 - 12:13
 

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI KOCAELİ'DE BAŞKANLARI TOPLADI

KOCAELİ HABERİ
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz bugün bir dizi program ve görüşmeler için Kocaeli'ye geldi.. Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı Kocaeli'de başta  Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, Kocaeli milletvekilleri Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Veysel Tipioğlu, Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Sami Çakır ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın olmak üzere ilçe belediye başkanları karşıladılar.. Haberimiz yayına girdiği anda Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın Ak Parti Kocaeli İl Başkanlığındaki belediye başkanları toplantısı devam ediyordu..
KOCAELİ HABERİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz bugün bir dizi program ve görüşmeler için Kocaeli'ye geldi..

Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı Kocaeli'de başta  Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, Kocaeli milletvekilleri Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Veysel Tipioğlu, Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Sami Çakır ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın olmak üzere ilçe belediye başkanları karşıladılar..

Haberimiz yayına girdiği anda Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın Ak Parti Kocaeli İl Başkanlığındaki belediye başkanları toplantısı devam ediyordu..
Bir 16 kişi ve yazı görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.