GTO MECLİSİ NAİL ÇİLER'İ ONURLANDIRDI

İlçeler 04.09.2023 - 21:56, Güncelleme: 04.09.2023 - 21:56
 

GTO MECLİSİ NAİL ÇİLER'İ ONURLANDIRDI

KOCAELİ HABERİ
Gebze Ticaret Odası Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu dün basına yaptığı açıklamada "Agustos Ayı Olağan Meclis Toplantımız 04.09.2023 Pazartesi günü 15:00 de yapılacak olup, toplantımıza CHP Kocaeli Milletvekili Sn. Nail Çiler katılım sağlayarak kendisine Odamız Onursal Başkan beratı takdim edilecektir." bilgsini paylaşmıştı.. GTO önceki dönem başkanı Nail Çiler bugün GTO Meclis toplantsına katılım sağlayarak, kendisine GTO Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu ve GTO Başkanı Abdurrahman Aslantaş tarafından takdim edilen "GTO Onursal Başkanlık Beratı"nı aldı.. Nail Çiler duygularını sosyal medyadan "2009 – 2023 yılları arasında, gururla yürüttüğüm Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevimin ardından, oy birliği ile beni Onursal Başkanlık görevine layık gören Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanına ve Yönetim Kurulu Üyelerine, Meclis Başkanına, Meclis ve Meslek Komite üyelerine, teşekkür ediyorum. Bu onurlu görevi layıkı ile yerine getirmek için çalışmaya devam edeceğim." sözleri ile ifade etti..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Ticaret Odası Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu dün basına yaptığı açıklamada "Agustos Ayı Olağan Meclis Toplantımız 04.09.2023 Pazartesi günü 15:00 de yapılacak olup, toplantımıza CHP Kocaeli Milletvekili Sn. Nail Çiler katılım sağlayarak kendisine Odamız Onursal Başkan beratı takdim edilecektir." bilgsini paylaşmıştı..

GTO önceki dönem başkanı Nail Çiler bugün GTO Meclis toplantsına katılım sağlayarak, kendisine GTO Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu ve GTO Başkanı Abdurrahman Aslantaş tarafından takdim edilen "GTO Onursal Başkanlık Beratı"nı aldı..

Nail Çiler duygularını sosyal medyadan "2009 – 2023 yılları arasında, gururla yürüttüğüm Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevimin ardından, oy birliği ile beni Onursal Başkanlık görevine layık gören Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanına ve Yönetim Kurulu Üyelerine, Meclis Başkanına, Meclis ve Meslek Komite üyelerine, teşekkür ediyorum. Bu onurlu görevi layıkı ile yerine getirmek için çalışmaya devam edeceğim." sözleri ile ifade etti..
Bir 4 kişi, haber odası ve kürsü görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.