İŞTE CHP İZMİT KONGRESİNİ KAZANAN YENİ BAŞKAN

Siyaset 02.09.2023 - 18:00, Güncelleme: 02.09.2023 - 18:00
 

İŞTE CHP İZMİT KONGRESİNİ KAZANAN YENİ BAŞKAN

KOCAELİ HABERİ
CHP İzmit İlçe Kongresi bugün iki adaylı olarak gerçekleşti. Kongrede Cengiz Çakar ve Gökhan Ercan yarıştı ve Ercan 227 oy alarak CHP İzmit'in yeni İlçe Başkanı oldu. CHP İzmit İlçe Kongresi bugün Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Kongrede CHP İzmit İlçe Başkanlığı için Cengiz Çakar ve Gökhan Ercan yarıştı. 397 delegenin oy kullanma hakkının bulunduğu kongrede 16 yönetim kurulu üyesi ve 137 İl delegesi seçildi. Kongrede Gökhan Ercan 227 oy alarak yeni başkan oldu. Rakibi Cengiz Çakar ise 153 oy aldı.
KOCAELİ HABERİ

CHP İzmit İlçe Kongresi bugün iki adaylı olarak gerçekleşti. Kongrede Cengiz Çakar ve Gökhan Ercan yarıştı ve Ercan 227 oy alarak CHP İzmit'in yeni İlçe Başkanı oldu.

CHP İzmit İlçe Kongresi bugün Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Kongrede CHP İzmit İlçe Başkanlığı için Cengiz Çakar ve Gökhan Ercan yarıştı. 397 delegenin oy kullanma hakkının bulunduğu kongrede 16 yönetim kurulu üyesi ve 137 İl delegesi seçildi. Kongrede Gökhan Ercan 227 oy alarak yeni başkan oldu. Rakibi Cengiz Çakar ise 153 oy aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.