CHP KOCAELİ VEKİLLERİ BALIK EKMEK DAĞITTI

Siyaset 02.09.2023 - 00:05, Güncelleme: 02.09.2023 - 00:05
 

CHP KOCAELİ VEKİLLERİ BALIK EKMEK DAĞITTI

KOCAELİ HABERİ
CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı dün diğer milletvekili arkadaşı Prof. Dr. Muhip Kanko ile birlikte İzmit Marina Esnafları Ticari Dayanışma Derneği'nin 1 Eylül Dünya Barış Günü ve Balık Av Sezonu açılışı nedeniyle vatandaşlara ücretsiz balık ekmek ikramında bulunma programına katılım sağladılar.. Milletvekili Yıldızlı o keyifli anları sosyal medyadan "İzmit Marina Esnafları Ticari Dayanışma Derneği'nin 1 Eylül Dünya Barış Günü ve Balık Av Sezonu açılışı nedeniyle İzmitli hemşehrilerimize ücretsiz balık ekmek ikramında bulundukları programa katılım sağladık. 2006 yılından bu yana devam eden bu kıymetli etkinlikleri nedeniyle dernek başkanı Orhan Karahasan ve tüm balıkçı esnaflarımızı tebrik ediyor, bol bereketli bir sezon geçirmelerini temenni ediyorum. VİRA BİSMİLLAH !" ifadeleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı dün diğer milletvekili arkadaşı Prof. Dr. Muhip Kanko ile birlikte İzmit Marina Esnafları Ticari Dayanışma Derneği'nin 1 Eylül Dünya Barış Günü ve Balık Av Sezonu açılışı nedeniyle vatandaşlara ücretsiz balık ekmek ikramında bulunma programına katılım sağladılar..

Milletvekili Yıldızlı o keyifli anları sosyal medyadan "İzmit Marina Esnafları Ticari Dayanışma Derneği'nin 1 Eylül Dünya Barış Günü ve Balık Av Sezonu açılışı nedeniyle İzmitli hemşehrilerimize ücretsiz balık ekmek ikramında bulundukları programa katılım sağladık. 2006 yılından bu yana devam eden bu kıymetli etkinlikleri nedeniyle dernek başkanı Orhan Karahasan ve tüm balıkçı esnaflarımızı tebrik ediyor, bol bereketli bir sezon geçirmelerini temenni ediyorum. VİRA BİSMİLLAH !" ifadeleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.