AK PARTİ GEBZE'NİN EMEKTARLARI GTO'DA BULUŞTU

Siyaset 01.09.2023 - 23:40, Güncelleme: 01.09.2023 - 23:40
 

AK PARTİ GEBZE'NİN EMEKTARLARI GTO'DA BULUŞTU

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Gebze eski ilçe başkanı Yılmaz Bayram, eski ilçe başkan yardımcıları Köksal Tatoğlu ve Mustafa Yıldıztekin ile birlikte şimdi Gebze Ticaret Odası Başkan Yardımcısı olan Ak Parti Gebze ve Kocaeli eski il başkan yardımcısı Miktad Aydın'ı, GTO'da ziyaret ettiler.. Köksal Tatoğlu bu ziyareti "Gebze Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Miktad Aydın ı arkadaşlarla ziyaret ettik Misafirperverliği için teşekkür ediyoruz" ifadeleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Gebze eski ilçe başkanı Yılmaz Bayram, eski ilçe başkan yardımcıları Köksal Tatoğlu ve Mustafa Yıldıztekin ile birlikte şimdi Gebze Ticaret Odası Başkan Yardımcısı olan Ak Parti Gebze ve Kocaeli eski il başkan yardımcısı Miktad Aydın'ı, GTO'da ziyaret ettiler..

Köksal Tatoğlu bu ziyareti "Gebze Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Miktad Aydın ı arkadaşlarla ziyaret ettik Misafirperverliği için teşekkür ediyoruz" ifadeleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.