NAİL ÇİLER'DEN HEP BİRLİKTE MÜCADELE ÇAĞRISI

Siyaset 01.09.2023 - 13:15, Güncelleme: 01.09.2023 - 13:15
 

NAİL ÇİLER'DEN HEP BİRLİKTE MÜCADELE ÇAĞRISI

KOCAELİ HABERİ
CHP’li Nail Çiler "Dünyada barış ve huzur için hep birlikte mücadele etmeliyiz" dedi.. CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, 1 Eylül Dünya Barış Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, dünyada barış ve huzurun sağlanabilmesi için hep birlikte mücadele edilmesi gerektiğini söyledi. Dünyada süren eşitsizlik ve savaşlara vurgu yapan Çiler, açıklamasında "Dünya, savaşların, çatışmaların, sömürünün ve eşitsizliklerin gölgesinde yaşıyor. Bu durum, tüm insanlığın ortak sorunudur. Dünyada barış ve huzurun sağlanabilmesi için hep birlikte mücadele etmeliyiz. Savaşlar, sadece savaşan tarafları değil, tüm insanlığı olumsuz etkiliyor. Savaşlar, milyonlarca insanın ölümüne, yaralanmasına ve yerinden edilmesine neden oluyor. Savaşlar, ekonomik krizlere, göçlere ve insan hakları ihlallerine de yol açıyor. Bu nedenle, savaşların sona ermesi için hep birlikte çaba göstermeliyiz" ifadelerini kullandı. Çiler, "Dünyadaki eşitsizliklerin de barış ve huzuru engellediğini" belirterek, "Dünyadaki zenginlik, adil bir şekilde paylaşılmadığı için, birçok insan yoksullukla mücadele ediyor. Bu durum, çatışmalara ve huzursuzluklara neden oluyor. Bu nedenle, dünyadaki eşitsizliklerin de ortadan kaldırılması gerekiyor" dedi. Çiler, "Dünyada barış ve huzurun sağlanabilmesi için, tüm insanlığın ortak çaba göstermesi gerekiyor. Bu konuda, siyasiler, sivil toplum kuruluşları ve bireyler olarak hep birlikte çalışmalıyız" dedi..
KOCAELİ HABERİ

CHP’li Nail Çiler "Dünyada barış ve huzur için hep birlikte mücadele etmeliyiz" dedi..

CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, 1 Eylül Dünya Barış Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, dünyada barış ve huzurun sağlanabilmesi için hep birlikte mücadele edilmesi gerektiğini söyledi.

Dünyada süren eşitsizlik ve savaşlara vurgu yapan Çiler, açıklamasında "Dünya, savaşların, çatışmaların, sömürünün ve eşitsizliklerin gölgesinde yaşıyor. Bu durum, tüm insanlığın ortak sorunudur. Dünyada barış ve huzurun sağlanabilmesi için hep birlikte mücadele etmeliyiz. Savaşlar, sadece savaşan tarafları değil, tüm insanlığı olumsuz etkiliyor. Savaşlar, milyonlarca insanın ölümüne, yaralanmasına ve yerinden edilmesine neden oluyor. Savaşlar, ekonomik krizlere, göçlere ve insan hakları ihlallerine de yol açıyor. Bu nedenle, savaşların sona ermesi için hep birlikte çaba göstermeliyiz" ifadelerini kullandı.

Çiler, "Dünyadaki eşitsizliklerin de barış ve huzuru engellediğini" belirterek, "Dünyadaki zenginlik, adil bir şekilde paylaşılmadığı için, birçok insan yoksullukla mücadele ediyor. Bu durum, çatışmalara ve huzursuzluklara neden oluyor. Bu nedenle, dünyadaki eşitsizliklerin de ortadan kaldırılması gerekiyor" dedi. Çiler, "Dünyada barış ve huzurun sağlanabilmesi için, tüm insanlığın ortak çaba göstermesi gerekiyor. Bu konuda, siyasiler, sivil toplum kuruluşları ve bireyler olarak hep birlikte çalışmalıyız" dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.