AK PARTİ ÇAYIROVA İÇİN İKİ İSTİFA DAHA BEKLENİYOR

Siyaset 01.09.2023 - 05:46, Güncelleme: 01.09.2023 - 05:46
 

AK PARTİ ÇAYIROVA İÇİN İKİ İSTİFA DAHA BEKLENİYOR

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
2024 yerel seçimlerinde Ak Parti Çayırova Beldiye başkan adaylığı için ilçe başkanı Servet Günay ve il başkan yardımcısı Ekrem Karahan ile Erzurum Büyükşehir Belediyesi İştirakler Daire Başkanı İbrahim Sekmen'in isminin konuşulduğunu ve Ak partiden ihraç edilen önceki dönem belediye başkanı Şevki Demirci'nin partiye dönüş ve adaylık durumunun ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararı olacağını haberleştirmiştik.. Bu haberimiz sonrası ilk istifa Ak Parti Çayırova ilçe başkanı Servet Günay'dan geldi. Günay dün "Ben belediye başkan aday adayı olmak için ilçe başkanlığı görevimden istifa ediyorum" dedi.. Şimdi gözler il başkan yardımcısı Ekrem Karahan ile daha önce Ak parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı da yapmış olan Erzurum Büyükşehir Belediyesi İştirakler Daire Başkanı İbrahim Sekmen'de.. Edindiğimiz bilgilere göre Ekrem Karhan adaylık için parti kurmayları ile yaptığı görüşmelerden geri dönüş sinyali bekliyormuş. İbrahim Sekmen'e yakın kaynaklardan edindiğimiz bigilere göre; Belediye başkan adayı olmak isteyen devlet memurlarının istifa etmesi gereken tarihin açıklanmasını bekleyen İbrahim Sekmen, Çayırova Belediye Başkan adaylığı konusunda kararlı ve iddialı imiş. İbrahim Sekmen ayrıca Çayırova için on yıldan beri hizmet projeleri hazırlattığını da dile getiriyormuş..    
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

2024 yerel seçimlerinde Ak Parti Çayırova Beldiye başkan adaylığı için ilçe başkanı Servet Günay ve il başkan yardımcısı Ekrem Karahan ile Erzurum Büyükşehir Belediyesi İştirakler Daire Başkanı İbrahim Sekmen'in isminin konuşulduğunu ve Ak partiden ihraç edilen önceki dönem belediye başkanı Şevki Demirci'nin partiye dönüş ve adaylık durumunun ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararı olacağını haberleştirmiştik..

Bu haberimiz sonrası ilk istifa Ak Parti Çayırova ilçe başkanı Servet Günay'dan geldi. Günay dün "Ben belediye başkan aday adayı olmak için ilçe başkanlığı görevimden istifa ediyorum" dedi..

Şimdi gözler il başkan yardımcısı Ekrem Karahan ile daha önce Ak parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı da yapmış olan Erzurum Büyükşehir Belediyesi İştirakler Daire Başkanı İbrahim Sekmen'de..

Edindiğimiz bilgilere göre Ekrem Karhan adaylık için parti kurmayları ile yaptığı görüşmelerden geri dönüş sinyali bekliyormuş.

İbrahim Sekmen'e yakın kaynaklardan edindiğimiz bigilere göre; Belediye başkan adayı olmak isteyen devlet memurlarının istifa etmesi gereken tarihin açıklanmasını bekleyen İbrahim Sekmen, Çayırova Belediye Başkan adaylığı konusunda kararlı ve iddialı imiş. İbrahim Sekmen ayrıca Çayırova için on yıldan beri hizmet projeleri hazırlattığını da dile getiriyormuş..    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.