AK PARTİ DİLOVASI'NDA YÜZLER GÜLÜYOR

Siyaset 01.09.2023 - 05:03, Güncelleme: 01.09.2023 - 05:26
 

AK PARTİ DİLOVASI'NDA YÜZLER GÜLÜYOR

KOCAELİ HABERİ - Cengiz yucak
2024 yerel seçimlerrinde belediye başkan adayı olmak isteyen Ak Parti ilçe başkanları dün tek tek istifalarını açıkladılar. Gebze Bölgesinden Darıca ilçe başkanı Ufuk Acay ile Çayırova ilçe başkanı Servet Günay istifalarını açıklarken, Gebze ve Dilovası ilçe başkanları ise istifa etmediler.. Ak Parti Dilovası ilçe başkanı İlhan Yıldırım dün parti teşkilatında Dilovası Belediye Eylül ayı Belediye Meclis Toplantısı öncesinde, Başkanı Hamza Şayir ve Meclis üyelerinin katılımıyla bir Grup toplantısı gerçekleştirdi.. Yönetim kurulu üyesi arkadaşları, Başkan Yıldırım'a toplantı başlamadan önce "Başkanım siz de belediye başkan adayı olmak için istifanızı mı açıklayacaksınız" diye taklınca toplantı odasında kahkahalar koptu, kısa ve keyifli bir sohbet anı yaşandı.. Zira Ak Parti Dilovası ilçe başkanı İlhan Yıldırım daha önce kendisine "siz de istifa edip belediye başkan adayı olacak mısınız" şeklinde soru sorup raporlaştıran İl Başkanı Dr. Şahi,n Talus'a "Mevcut belediye başkanımız Hamza Şayir tekrar aday gösterilecekse, ben onun karşısına çıkıp adayım olmam. Lakin Genel Merkezimiz bana böyle bir görev verirse de o görevden kaçmam" diye cevap vermişti..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz yucak

2024 yerel seçimlerrinde belediye başkan adayı olmak isteyen Ak Parti ilçe başkanları dün tek tek istifalarını açıkladılar. Gebze Bölgesinden Darıca ilçe başkanı Ufuk Acay ile Çayırova ilçe başkanı Servet Günay istifalarını açıklarken, Gebze ve Dilovası ilçe başkanları ise istifa etmediler..

Ak Parti Dilovası ilçe başkanı İlhan Yıldırım dün parti teşkilatında Dilovası Belediye Eylül ayı Belediye Meclis Toplantısı öncesinde, Başkanı Hamza Şayir ve Meclis üyelerinin katılımıyla bir Grup toplantısı gerçekleştirdi..

Yönetim kurulu üyesi arkadaşları, Başkan Yıldırım'a toplantı başlamadan önce "Başkanım siz de belediye başkan adayı olmak için istifanızı mı açıklayacaksınız" diye taklınca toplantı odasında kahkahalar koptu, kısa ve keyifli bir sohbet anı yaşandı..

Zira Ak Parti Dilovası ilçe başkanı İlhan Yıldırım daha önce kendisine "siz de istifa edip belediye başkan adayı olacak mısınız" şeklinde soru sorup raporlaştıran İl Başkanı Dr. Şahi,n Talus'a "Mevcut belediye başkanımız Hamza Şayir tekrar aday gösterilecekse, ben onun karşısına çıkıp adayım olmam. Lakin Genel Merkezimiz bana böyle bir görev verirse de o görevden kaçmam" diye cevap vermişti..
AK PARTİ DİLOVASI'NDA YÜZLER GÜLÜYOR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.