ÇAYIROVALILARIN YÜZÜNÜ KEMAL SUNAL GÜLDÜRDÜ

İlçeler 31.08.2023 - 16:49, Güncelleme: 31.08.2023 - 16:49
 

ÇAYIROVALILARIN YÜZÜNÜ KEMAL SUNAL GÜLDÜRDÜ

KOCAELİ HABERİ
Çayırova Belediyesi’nin düzenlediği Açık Hava Nostalji Sineması etkinliğinin ikincisi Cumhuriyet Mahallesi Millet Bahçesi’nde gerçekleşti. Çayırovalılar, Yeşilçam klasiği olan ve  başrollerinde Şener Şen ve Kemal Sunal'ın paylaştığı ‘Süt Kardeşler’i hep birlikte izledi. Çayırova Belediyesi, ‘Açık Hava Nostalji Sineması’ etkinliklerinin bir yenisine daha imza attı. Cumhuriyet Mahallesi Millet Bahçesi’nde gerçekleşen etkinlikte, ilçe sakinleri, bir Yeşilçam klasiği olan ‘Süt Kardeşler’ filmini ay ışığı altında, açık havada izlemenin keyfine vardı. Açık hava sinema etkinliğine katılan vatandaşlara, Çayırova Belediyesi tarafından ücreetsiz mısır da dağıtılırken, başrollerinde Şener Şen, Kemal Sunal, Adile Naşit, Ayşen Gruda ve Halit Akçatepe’nin olduğu ‘Süt Kardeşler’ filmi etkinliğe gelen Çayırovalılara, bir an için bile olsa enflasyon canavarını ve yaşamı zorlaştıran  pahalılığını unutturarak  yüzlerini güldürdü..
KOCAELİ HABERİ

Çayırova Belediyesi’nin düzenlediği Açık Hava Nostalji Sineması etkinliğinin ikincisi Cumhuriyet Mahallesi Millet Bahçesi’nde gerçekleşti. Çayırovalılar, Yeşilçam klasiği olan ve  başrollerinde Şener Şen ve Kemal Sunal'ın paylaştığı ‘Süt Kardeşler’i hep birlikte izledi.

Çayırova Belediyesi, ‘Açık Hava Nostalji Sineması’ etkinliklerinin bir yenisine daha imza attı. Cumhuriyet Mahallesi Millet Bahçesi’nde gerçekleşen etkinlikte, ilçe sakinleri, bir Yeşilçam klasiği olan ‘Süt Kardeşler’ filmini ay ışığı altında, açık havada izlemenin keyfine vardı.

Açık hava sinema etkinliğine katılan vatandaşlara, Çayırova Belediyesi tarafından ücreetsiz mısır da dağıtılırken, başrollerinde Şener Şen, Kemal Sunal, Adile Naşit, Ayşen Gruda ve Halit Akçatepe’nin olduğu ‘Süt Kardeşler’ filmi etkinliğe gelen Çayırovalılara, bir an için bile olsa enflasyon canavarını ve yaşamı zorlaştıran  pahalılığını unutturarak  yüzlerini güldürdü..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.