BU KENTTE SİYASET KOCAELİ HABERİ GAZETESİNDEN TAKİP EDİLİR

Siyaset 31.08.2023 - 15:48, Güncelleme: 31.08.2023 - 16:09
 

BU KENTTE SİYASET KOCAELİ HABERİ GAZETESİNDEN TAKİP EDİLİR

KOCAELİ HABERİ
2024 yerel seçimlerinde belediye başkanı adayı olmak isteyen Ak Parti ilçe başkanlarının istifa etmeleri ve kararlarını Ak Parti Kocaeli İl Başkanlığına bildirmeleri için son gün 1 Eylül 2023 Cuma tarihi olunca, başta İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş, Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, Çayırova ilçe başkanı Servet Günay ve Kandıra ilçe başkanı Erol Ölmez olmak üzere istifa edecek olan ilçe başkanları bugün basına servis ettirdikleri haberler ile istifa edeceklerini ve belediye başkan aday adayı olacaklarını duyurdular.. Bugün yerel basına servis edilen o haberler de tabi ki anında "flaş.. flaş..flaş.." ya da "son dakika" spotları ile haberleştirildi ve Kocaelililer de en az elli haber sitesinde aynı haberi okudular.. Oysa Kocaeeli Haberi gazetemizin genel yayın yönetmeni Cengiz Yucak tıpkı 20 yıldan beri her seçim ve kongre öncesinde olduğu gibi 2024 yerel seçimlerinde belediye başkan aday adayı olmak için istifa edecek olan ilçe başkanlarını da tek tek, isim isim ve ilçe ilçe olarak günler öncesinden yazdı.. O haberimizde yazılanlar birebir doğru çıkınca da, okurlar ve siyasetçiler "Bu kentte siyaset Kocaeli Haberi gazetesinde, Cengiz Yucak'ın kaleminden takip edilir" dediler..   İşte 28 Ağustos 2023 tarihinde "AK PARTİ KOCAELİ'DE ADAY OLMAK İÇİN İSTİFA EDECEK İLÇE BAŞKANLARI BELLİ OLDU" manşeti ile yayınlanan o haberimiz; AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığından gelen talimat doğrultusunda, 2024 yerel seçimlerinde Belediye Başkanlığına aday adayı olmak isteyen İl ve İlçe Başkanlarının, 1 Eylül  2023 tarihine kadar görevlerinden istifa etmeleri gerektiği bildirildi.. Ak Parti Genel Merkezince alınan bu karar sonrasında bugün Kocaeli il başkanı Dr. Şahin Talus tüm ilçe başkanlarını topladı ve hepsi ile tek tek görüşerek kararlarını aldı.. Edindiğimiz bilgilere göre Gebze Bölgesinde Ak Parti  Darıca İlçe Başkanı Av. Ufuk Acay ve Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay belediye başkan adayı olmak için istifa edecelklerini deklere ederken, Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ile Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ise bu aşamada aday adayı olmak için istifa etmeyi düşünmediklerini dile getirmişler.. AK Parti Kocaeli'de diğer ilçelerde durum ne? İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş, Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, ve Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez ve Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete belediye başkan adaylığı için ilçe başkanlığından istifa etme kararlarını açıklamışlar.. Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral, Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan, Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz ve ise ilçe başkanlığına devam kararlarını bildirmişler.. Ak Parti Kocaeli il başkanı Dr. Şahin Talus'da bu kararlar sonrasında, istifa edecek olan ilçe başkanlarına "gidip ilçe teşkilatlarınız ile son toplantsınızı yaparak, kararınızı yönetim kurulunuza bildirin ve 1 Eylül Cuma gününe kadar da il Başkanlığına istifa dilekçenizi sunun" demiş..
KOCAELİ HABERİ

2024 yerel seçimlerinde belediye başkanı adayı olmak isteyen Ak Parti ilçe başkanlarının istifa etmeleri ve kararlarını Ak Parti Kocaeli İl Başkanlığına bildirmeleri için son gün 1 Eylül 2023 Cuma tarihi olunca, başta İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş, Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, Çayırova ilçe başkanı Servet Günay ve Kandıra ilçe başkanı Erol Ölmez olmak üzere istifa edecek olan ilçe başkanları bugün basına servis ettirdikleri haberler ile istifa edeceklerini ve belediye başkan aday adayı olacaklarını duyurdular..

Bugün yerel basına servis edilen o haberler de tabi ki anında "flaş.. flaş..flaş.." ya da "son dakika" spotları ile haberleştirildi ve Kocaelililer de en az elli haber sitesinde aynı haberi okudular..

Oysa Kocaeeli Haberi gazetemizin genel yayın yönetmeni Cengiz Yucak tıpkı 20 yıldan beri her seçim ve kongre öncesinde olduğu gibi 2024 yerel seçimlerinde belediye başkan aday adayı olmak için istifa edecek olan ilçe başkanlarını da tek tek, isim isim ve ilçe ilçe olarak günler öncesinden yazdı..

O haberimizde yazılanlar birebir doğru çıkınca da, okurlar ve siyasetçiler "Bu kentte siyaset Kocaeli Haberi gazetesinde, Cengiz Yucak'ın kaleminden takip edilir" dediler..  

İşte 28 Ağustos 2023 tarihinde "AK PARTİ KOCAELİ'DE ADAY OLMAK İÇİN İSTİFA EDECEK İLÇE BAŞKANLARI BELLİ OLDU" manşeti ile yayınlanan o haberimiz;

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığından gelen talimat doğrultusunda, 2024 yerel seçimlerinde Belediye Başkanlığına aday adayı olmak isteyen İl ve İlçe Başkanlarının, 1 Eylül  2023 tarihine kadar görevlerinden istifa etmeleri gerektiği bildirildi..

Ak Parti Genel Merkezince alınan bu karar sonrasında bugün Kocaeli il başkanı Dr. Şahin Talus tüm ilçe başkanlarını topladı ve hepsi ile tek tek görüşerek kararlarını aldı..

Edindiğimiz bilgilere göre Gebze Bölgesinde Ak Parti  Darıca İlçe Başkanı Av. Ufuk Acay ve Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay belediye başkan adayı olmak için istifa edecelklerini deklere ederken, Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ile Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ise bu aşamada aday adayı olmak için istifa etmeyi düşünmediklerini dile getirmişler..

AK Parti Kocaeli'de diğer ilçelerde durum ne?

İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş, Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, ve Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez ve Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete belediye başkan adaylığı için ilçe başkanlığından istifa etme kararlarını açıklamışlar..

Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral, Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan, Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz ve ise ilçe başkanlığına devam kararlarını bildirmişler..

Ak Parti Kocaeli il başkanı Dr. Şahin Talus'da bu kararlar sonrasında, istifa edecek olan ilçe başkanlarına "gidip ilçe teşkilatlarınız ile son toplantsınızı yaparak, kararınızı yönetim kurulunuza bildirin ve 1 Eylül Cuma gününe kadar da il Başkanlığına istifa dilekçenizi sunun" demiş..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.