DEVA GEBZE'DEN ZAFERİ KUTLAMA GECESİ

Siyaset 30.08.2023 - 23:57, Güncelleme: 30.08.2023 - 23:57
 

DEVA GEBZE'DEN ZAFERİ KUTLAMA GECESİ

KOCAELİ HABERİ
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. Yıl dönümü münasebetiyle DEVA Partisi Gebze İlçe Teşkilatı bir kutlama gecesi düzenledi.. Gebze Gaziler mahallesi Issıukgöl caddesi üzerinde bulunan DEVA Partisi Gebze İlçe binası önündeki alanda düzenlenen Zaferi kutlama gecesine başta DEVA Partisi Gebze İlçe kurucu başkanı Av. Kemal Memiş, ilçe başkanı Ahmet Demirtaş, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve diğer ilçe başkanları olmak üzere çok sayıda davetli ve yoldan geçen vatandaşlar katılım sağladı.. DEVA Gebze'nin zaferi kutlama gecesinde, konuklara kokteyl ikramında bulunulduktan sonra canlı müzik eşliğinde eğlence tertip edildi. Konuklar bu anlamlı kutlam etkinliğinden dolayı ilçe başkanı Ahmet Demirtaş ve yönetimine teşekkür ettiler.. 
KOCAELİ HABERİ

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. Yıl dönümü münasebetiyle DEVA Partisi Gebze İlçe Teşkilatı bir kutlama gecesi düzenledi..

Gebze Gaziler mahallesi Issıukgöl caddesi üzerinde bulunan DEVA Partisi Gebze İlçe binası önündeki alanda düzenlenen Zaferi kutlama gecesine başta DEVA Partisi Gebze İlçe kurucu başkanı Av. Kemal Memiş, ilçe başkanı Ahmet Demirtaş, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve diğer ilçe başkanları olmak üzere çok sayıda davetli ve yoldan geçen vatandaşlar katılım sağladı..

DEVA Gebze'nin zaferi kutlama gecesinde, konuklara kokteyl ikramında bulunulduktan sonra canlı müzik eşliğinde eğlence tertip edildi. Konuklar bu anlamlı kutlam etkinliğinden dolayı ilçe başkanı Ahmet Demirtaş ve yönetimine teşekkür ettiler.. 
Bir 10 kişi ve yazı görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.