GEBZE'DEN DARICA'YA ATATÜRK VE BÜYÜK ZAFERİ İÇİN KOŞTULAR

Güncel 30.08.2023 - 22:51, Güncelleme: 30.08.2023 - 22:51
 

GEBZE'DEN DARICA'YA ATATÜRK VE BÜYÜK ZAFERİ İÇİN KOŞTULAR

KOCAELİ HABERİ
30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısı ile Gebze Eskihisar ve Darıca sahili boyunca bir koşu düzenleyen TEMPO  Atletizm kulübü sporcuları, ellerinde taşıdıkları Atatürk posterleri ve Türk bayrakları eşliğinde adeta zafer turu attılar.. TEMPO  Atletizm kulübü başkanı Bilal Dülger o anki duygularını sosyal medyadan şu sözlerle ifade etti; Varolduğu günden itibaren esaret altında yaşayamayan bir milletin yeniden varoluş destanıdır 30 Ağustos... Taşla, kazma, kürekle , sabanla yedi düvele karşı vatanı koruma cesaretidir 30 Ağustos. Bağımsızlık aşkı ile yanan yüreklerin haykırışıdır 30 Ağustos... 26 Ağustos 1922 tarihinde başlayan ve düşmanı denize dökerek sonuçlanan özgürlüğün rengidir 30 Ağustos.. 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. Yıldönümünde bizlerde TEMPO ATLETİZM ailesi olarak en iyi yaptığımız işi yaparak bayraklarımızla koşup bayramı Darıca sokaklarında kutlamaya çalıştık. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi saygı sevgi, rahmet ve minnetle anıyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun.
KOCAELİ HABERİ

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısı ile Gebze Eskihisar ve Darıca sahili boyunca bir koşu düzenleyen TEMPO  Atletizm kulübü sporcuları, ellerinde taşıdıkları Atatürk posterleri ve Türk bayrakları eşliğinde adeta zafer turu attılar..

TEMPO  Atletizm kulübü başkanı Bilal Dülger o anki duygularını sosyal medyadan şu sözlerle ifade etti;

Varolduğu günden itibaren esaret altında yaşayamayan bir milletin yeniden varoluş destanıdır 30 Ağustos...
Taşla, kazma, kürekle , sabanla yedi düvele karşı vatanı koruma cesaretidir 30 Ağustos.
Bağımsızlık aşkı ile yanan yüreklerin haykırışıdır 30 Ağustos...
26 Ağustos 1922 tarihinde başlayan ve düşmanı denize dökerek sonuçlanan özgürlüğün rengidir 30 Ağustos..
30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. Yıldönümünde bizlerde TEMPO ATLETİZM ailesi olarak en iyi yaptığımız işi yaparak bayraklarımızla koşup bayramı Darıca sokaklarında kutlamaya çalıştık.
Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi saygı sevgi, rahmet ve minnetle anıyorum.
30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun.
Bir 8 kişi ve yazı görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.