GTO MECLİS BAŞKANI ŞERİFALİOĞLU ŞEHİTLERİ ANDI ZAFERİ KUTLADI

Güncel 30.08.2023 - 01:56, Güncelleme: 30.08.2023 - 02:05
 

GTO MECLİS BAŞKANI ŞERİFALİOĞLU ŞEHİTLERİ ANDI ZAFERİ KUTLADI

KOCAELİ HABERİ
Gebze Ticaret Odası Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı yayınladığı mesajla kahraman şehitlerimizi anıp, o büyük zaferi kutladı. Başkan Şerifalioğlu "Büyük Taarruz’un Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle yâd ediyor, tüm şehitlerimize ve gazilerimize Allah’tan rahmet diliyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun. " dedi.. Şerifali oğlu mesajının devamında şu ifadelere yer verdi; "Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, milletimiz kahraman ordusuyla bütünleşerek ten vücut olmuş ve işgal güçlerine karşı verilen savaş ve kazanılan bu büyük zaferle, tam bağımsız bir ülke kararlılığımız tüm dünyaya en güçlü şekilde ilan edilmiştir. Türkiye Cumhuriyeti’nin temelini sağlamlaştıran bu büyük günden dolayı tüm milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum."
KOCAELİ HABERİ

Gebze Ticaret Odası Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı yayınladığı mesajla kahraman şehitlerimizi anıp, o büyük zaferi kutladı.

Başkan Şerifalioğlu "Büyük Taarruz’un Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle yâd ediyor, tüm şehitlerimize ve gazilerimize Allah’tan rahmet diliyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun. " dedi..

Şerifali oğlu mesajının devamında şu ifadelere yer verdi;

"Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, milletimiz kahraman ordusuyla bütünleşerek ten vücut olmuş ve işgal güçlerine karşı verilen savaş ve kazanılan bu büyük zaferle, tam bağımsız bir ülke kararlılığımız tüm dünyaya en güçlü şekilde ilan edilmiştir. Türkiye Cumhuriyeti’nin temelini sağlamlaştıran bu büyük günden dolayı tüm milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.