CHP İZMİT'E LİYAKATLİ ADAY

Siyaset 23.08.2023 - 16:51, Güncelleme: 23.08.2023 - 16:51
 

CHP İZMİT'E LİYAKATLİ ADAY

KOCAELİ HABERİ
CHP Kocaeli'nin tanınmış siyasetçilerinden birisi olan Cengiz Çakar, CHP İzmit İlçe Başkanlığına adaylığını duyurdu.. Geçtiğimiz yerel seçimlerde CHP'den İzmit Belediye Başkan aday adaylığı başvuruları da olan  Cengiz Çakar, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında, CHP İzmit İlçe Başkanlığına aday olacağını duyurdu. Cengiz Çakar adaylık için Resmi açıklamasını yarın (24 Ağustos Perşembe) saat 18:00'da İzmit İlçe Binasında yapacak.. Çakar’ın konuyla ilgili açıklaması şu şekilde: “Parti içi demokrasinin güçlendirilip tam uygulanması,birlik ve beraberligin sağlamlastırılması,Sevgi ve saygının hakim kılınması için. Çalıskan, likayatlı, ilkeli güçlü bir yönetim kurarak kırsal başta olmak üzere toplumun ezilen her kesimin yoldaşı ,kardeşi olma şiarı ile CUMHURİYET HALK PARTİSİ ' mizin halkımızın herkesiminin Umudu ,güvencesi olması için tüm bilgi,tecrübe ve çalışma Azmim ile... Uzun zamandır Üye,delege ve partililerimiz ile yaptıgım görüsmeler sonucunda Adaylığım ile ilgili olumlu ve pozitif düşünceleri neticesinde.. Ailem,Yakın dost ve çalısma arkadaşlarımın destegi ve oluru neticesinde CHP İzmit İlçe Başkanlığına ADAY Olmaya karar verdim..”
KOCAELİ HABERİ

CHP Kocaeli'nin tanınmış siyasetçilerinden birisi olan Cengiz Çakar, CHP İzmit İlçe Başkanlığına adaylığını duyurdu..

Geçtiğimiz yerel seçimlerde CHP'den İzmit Belediye Başkan aday adaylığı başvuruları da olan  Cengiz Çakar, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında, CHP İzmit İlçe Başkanlığına aday olacağını duyurdu.

Cengiz Çakar adaylık için Resmi açıklamasını yarın (24 Ağustos Perşembe) saat 18:00'da İzmit İlçe Binasında yapacak..

Çakar’ın konuyla ilgili açıklaması şu şekilde:

“Parti içi demokrasinin güçlendirilip tam uygulanması,birlik ve beraberligin sağlamlastırılması,Sevgi ve saygının hakim kılınması için. Çalıskan, likayatlı, ilkeli güçlü bir yönetim kurarak kırsal başta olmak üzere toplumun ezilen her kesimin yoldaşı ,kardeşi olma şiarı ile CUMHURİYET HALK PARTİSİ ' mizin halkımızın herkesiminin Umudu ,güvencesi olması için tüm bilgi,tecrübe ve çalışma Azmim ile... Uzun zamandır Üye,delege ve partililerimiz ile yaptıgım görüsmeler sonucunda Adaylığım ile ilgili olumlu ve pozitif düşünceleri neticesinde.. Ailem,Yakın dost ve çalısma arkadaşlarımın destegi ve oluru neticesinde CHP İzmit İlçe Başkanlığına ADAY Olmaya karar verdim..”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.