RECEP KAYA ÖZEL ÇOCUKLARLA GEZMEYE GİTTİ

Siyaset 23.08.2023 - 08:04, Güncelleme: 23.08.2023 - 08:14
 

RECEP KAYA ÖZEL ÇOCUKLARLA GEZMEYE GİTTİ

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Ak Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanlığının organizesiyle geerçekleştirilen Down Sendromlu çocuklarımıza Darıca Hayvanat Bahçesi programına, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’le beraber katılım sağladı.. Özel çocuklarımızın neşesine eşlik ederek onlarla keyifli bir gün geçiren Recep Kaya "Bu anlamlı program için gençlik kolları Başkanımız Bilal Durmuş Kurt ve yönetimini tebrik ediyorum." dedi..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Ak Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanlığının organizesiyle geerçekleştirilen Down Sendromlu çocuklarımıza Darıca Hayvanat Bahçesi programına, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’le beraber katılım sağladı..

Özel çocuklarımızın neşesine eşlik ederek onlarla keyifli bir gün geçiren Recep Kaya "Bu anlamlı program için gençlik kolları Başkanımız Bilal Durmuş Kurt ve yönetimini tebrik ediyorum." dedi..
Bir 11 kişi ve yazı görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.