MHP KOCAELİ İL BAŞKANI YUNUS EMRE KURT İSTİFA ETMEMİŞ AMA

Siyaset 23.11.2022 - 16:48, Güncelleme: 23.11.2022 - 20:51
 

MHP KOCAELİ İL BAŞKANI YUNUS EMRE KURT İSTİFA ETMEMİŞ AMA

KOCAELİ HABERİ
"MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, 2023 seçimlerinde partisinden milletvekili aday adayı olmak için istifa etti. Yunus Emre Kurt, istifa dilekçesini partisinin genel merkezine teslim etti" şeklinde medyada yere alan haberler ile ilgili olarak açıklama yapan MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt "İstifa etmedim. Genel Başkanımız ne takdir ederse onu yaparız. Şu anda görevimizin başındayız. Milletvekilliği düşüncesi bizde olmaz. Genel başkanımızın takdiri olur. Siyasi hiçbir kararı bugüne kadar kendim vermedim. Ben, genel başkanımızın direktiflerine göre hareket ederim” dedi.  Öte yandan edindiğimiz bilgiye göre Yunus Emre Kurt'un milletvekili adaylığı istifası için bu ay sonuna kadar süresi olduğu ve Genel Merkezden gelecek talimat doğrultusunda istifa etmesi muhetmelmiş..
KOCAELİ HABERİ

"MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, 2023 seçimlerinde partisinden milletvekili aday adayı olmak için istifa etti. Yunus Emre Kurt, istifa dilekçesini partisinin genel merkezine teslim etti" şeklinde medyada yere alan haberler ile ilgili olarak açıklama yapan MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt "İstifa etmedim. Genel Başkanımız ne takdir ederse onu yaparız. Şu anda görevimizin başındayız. Milletvekilliği düşüncesi bizde olmaz. Genel başkanımızın takdiri olur. Siyasi hiçbir kararı bugüne kadar kendim vermedim. Ben, genel başkanımızın direktiflerine göre hareket ederim” dedi. 

Öte yandan edindiğimiz bilgiye göre Yunus Emre Kurt'un milletvekili adaylığı istifası için bu ay sonuna kadar süresi olduğu ve Genel Merkezden gelecek talimat doğrultusunda istifa etmesi muhetmelmiş..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.