GEBZE KADIN PLAFORMUNDAN PROTESTO YÜRÜYÜŞÜ

Dünya 26.11.2021 - 00:42, Güncelleme: 26.11.2021 - 00:53
 

GEBZE KADIN PLAFORMUNDAN PROTESTO YÜRÜYÜŞÜ

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Dünya çapında büyük önem arz eden Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele gününde çeşitli etkinlik ve eylemlerle farkındalık yaratılmaya çalışıldı.. 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele günü dolayısıyla dün akşam Gebze'de Kadınların ortak bir protesto eylemi vardı..  “25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü” dolayısıyla Gebze Kadın Platformu 25 Kasım 2021 Prşembe akşamı Osmanyılmaz Mahallesi Trafo Meydanında buluşarak İstanbul Sözleşmesini de geri isteyen bir basın açıklaması yaptıktan sonra Gebze Kent Meydanına kadar bir yürüyüş gerçekleştirdi.. Aralarında CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Örgütününde olduğu GEBZE KADIN PLATFORMU dün akşam gerçekleştirdiği ortak yürüyüşte Kadına şiddeti ve Gebze'de Afganlı bir mültecinin saldırısı sonrası yaşama veda eden Ayşegül Aydın'ın katledilişini protesto ettiler.. CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan yaptığı paylaşımda "Sen, ben, biz, Birbirimizin çaresiyiz... Kadınlar vardır, kadınlar her yerde! 25 Kasım biz Kadınlar gericiliğe ve yozlaşmaya karşı laikliği, savaşa işgallere, sömürü ve ırkçılığa karşı barışı savunmaktan , sömürü ve eşitsizliğe karşı örgütlü mücadeleden vazgeçmiyor! Vazgeçmiyoruz." ifadelerine yer verdi..  
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Dünya çapında büyük önem arz eden Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele gününde çeşitli etkinlik ve eylemlerle farkındalık yaratılmaya çalışıldı.. 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele günü dolayısıyla dün akşam Gebze'de Kadınların ortak bir protesto eylemi vardı.. 

“25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü” dolayısıyla Gebze Kadın Platformu 25 Kasım 2021 Prşembe akşamı Osmanyılmaz Mahallesi Trafo Meydanında buluşarak İstanbul Sözleşmesini de geri isteyen bir basın açıklaması yaptıktan sonra Gebze Kent Meydanına kadar bir yürüyüş gerçekleştirdi..

Aralarında CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Örgütününde olduğu GEBZE KADIN PLATFORMU dün akşam gerçekleştirdiği ortak yürüyüşte Kadına şiddeti ve Gebze'de Afganlı bir mültecinin saldırısı sonrası yaşama veda eden Ayşegül Aydın'ın katledilişini protesto ettiler..

CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan yaptığı paylaşımda "Sen, ben, biz, Birbirimizin çaresiyiz... Kadınlar vardır, kadınlar her yerde! 25 Kasım biz Kadınlar gericiliğe ve yozlaşmaya karşı laikliği, savaşa işgallere, sömürü ve ırkçılığa karşı barışı savunmaktan , sömürü ve eşitsizliğe karşı örgütlü mücadeleden vazgeçmiyor! Vazgeçmiyoruz." ifadelerine yer verdi..

Bir 1 kişi, ayakta ve açık hava görseli olabilir

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.