CHP'liler Meclisi, Ak Parti Kocaeli Başkanı fırçayı bastı

Siyaset 25.11.2021 - 19:52, Güncelleme: 25.11.2021 - 19:52
 

CHP'liler Meclisi, Ak Parti Kocaeli Başkanı fırçayı bastı

KOCAELİ HABERİ
İzmit Belediye Meclsinin iki Ak Partili üyesinin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaoğlu için kullanmış oldukları ağır sözleri protesto etmek isteyen 100 civarında oldukları tahmin edilen partili, Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisini basarak protesto etmek istediler.. Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş bu durumu sosyal medyadan şu ifadelerle kınadı; Adaleti meclis basarak mı arıyorsunuz? Türkiye’yi germek için sürekli bahane arayanlar, şimdi de Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisini basarak huzursuzluklarını yaymaya çalışıyor. Dönüp aynaya bakmadan, her türlü iftira ve karalamayı kendine hak sayanların bugün Kongre Merkezi’nde görevli güvenlik güçlerini itip, kakarak salona girme girşimini şiddetle kınıyorum. Burası Muz Cumhuriyeti değil. Adalet arıyoruz, hukuka gideceğiz deyip meclis basmak neyin nesidir? Yaptığınız her eylem ve hareket sonunda milletimizin sağduyulu ferasetinden sekip size aynen dönecektir. Tek bildiğinizin provakasyon ve kaos olduğunu bir kez daha gösterdiniz.
KOCAELİ HABERİ

İzmit Belediye Meclsinin iki Ak Partili üyesinin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaoğlu için kullanmış oldukları ağır sözleri protesto etmek isteyen 100 civarında oldukları tahmin edilen partili, Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisini basarak protesto etmek istediler..

Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş bu durumu sosyal medyadan şu ifadelerle kınadı;

Adaleti meclis basarak mı arıyorsunuz?
Türkiye’yi germek için sürekli bahane arayanlar, şimdi de Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisini basarak huzursuzluklarını yaymaya çalışıyor. Dönüp aynaya bakmadan, her türlü iftira ve karalamayı kendine hak sayanların bugün Kongre Merkezi’nde görevli güvenlik güçlerini itip, kakarak salona girme girşimini şiddetle kınıyorum.

Burası Muz Cumhuriyeti değil. Adalet arıyoruz, hukuka gideceğiz deyip meclis basmak neyin nesidir?

Yaptığınız her eylem ve hareket sonunda milletimizin sağduyulu ferasetinden sekip size aynen dönecektir.
Tek bildiğinizin provakasyon ve kaos olduğunu bir kez daha gösterdiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.