CHP KOCAELİ İL BAŞKANI YILDIZLI: ''ONLARLA HELALLEŞMEK YOK''

Siyaset 25.11.2021 - 14:16, Güncelleme: 25.11.2021 - 14:16
 

CHP KOCAELİ İL BAŞKANI YILDIZLI: ''ONLARLA HELALLEŞMEK YOK''

KOCAELİ HABERİ
Ak Partili İzmit Belediye Meclis üyelerinden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik ağır sözlerin kullanılması üzerine sosyal medyadan bir açıklam yapan CHP Kocaeli İl Başkanı  Özgür Harun Yıldızlı, "onlarla helalleşmeyeceeğiz, yargı da hesaplaşacağız " dedi.. İŞTE BAŞKAN YILDIZLI'NIN O AÇIKLAMASI Kıymetli partililerim ve vatandaşlarımız, Bizler ekonomik buhran, asgari ücret, işçi hakları, şiddetle mücadele, adalet dedikçe 18 yıldır ülkemizin tüm kaynaklarını sömürenler gündemi değiştirmek için iftiraya ve hakarete başvurmaktadır. Bunun son örneğini de AK Partili Meclis üyeleri Fikret Hocaoğlu ve ardından Muharrem Tutuş sergiledi. Vatandaşın, Türkiye'nin, Kocaelimizin gerçek gündemini değiştirmek isteyenlerin bizleri çekmek istedikleri suni kavgalara asla girmeyin. Bunların hiçbiri ile helalleşmeyecek, hepsiyle yargı önünde hesaplaşacağız. Saygılarımla.
KOCAELİ HABERİ

Ak Partili İzmit Belediye Meclis üyelerinden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik ağır sözlerin kullanılması üzerine sosyal medyadan bir açıklam yapan CHP Kocaeli İl Başkanı  Özgür Harun Yıldızlı, "onlarla helalleşmeyeceeğiz, yargı da hesaplaşacağız " dedi..

İŞTE BAŞKAN YILDIZLI'NIN O AÇIKLAMASI

Kıymetli partililerim ve vatandaşlarımız,
Bizler ekonomik buhran, asgari ücret, işçi hakları, şiddetle mücadele, adalet dedikçe 18 yıldır ülkemizin tüm kaynaklarını sömürenler gündemi değiştirmek için iftiraya ve hakarete başvurmaktadır.

Bunun son örneğini de AK Partili Meclis üyeleri Fikret Hocaoğlu ve ardından Muharrem Tutuş sergiledi.
Vatandaşın, Türkiye'nin, Kocaelimizin gerçek gündemini değiştirmek isteyenlerin bizleri çekmek istedikleri suni kavgalara asla girmeyin.
Bunların hiçbiri ile helalleşmeyecek, hepsiyle yargı önünde hesaplaşacağız.
Saygılarımla.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.