GEBZELİ BOSFOR MEHMET VEFAT ETTİ

Yaşam 25.11.2021 - 01:30, Güncelleme: 25.11.2021 - 01:45
 

GEBZELİ BOSFOR MEHMET VEFAT ETTİ

KOCAELİ HABERİ
Gebze'nin tanınmış isimlerindeen birisi olan ve "Bosfor Mehmet" olarak da bilinen kaptan Mehmet Özen vefat etti.. Çalışal Turizm Bahattin Çalışal ve Ak parti Gebze eski ilçe kadın kolları başkanı Buket Çalışal'ın dayısı Mehmet Özen'in cenazesi, yarın öğle namazına müteakiben Gebze Çoban Mustafa Paşa camiide kılınacak cenaze namazının ardından, Gebze Osman Yılmaz mhallesi mezarlığındaki aile kabristanlığına defnedilecektir.. Merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz..
KOCAELİ HABERİ

Gebze'nin tanınmış isimlerindeen birisi olan ve "Bosfor Mehmet" olarak da bilinen kaptan Mehmet Özen vefat etti..

Çalışal Turizm Bahattin Çalışal ve Ak parti Gebze eski ilçe kadın kolları başkanı Buket Çalışal'ın dayısı Mehmet Özen'in cenazesi, yarın öğle namazına müteakiben Gebze Çoban Mustafa Paşa camiide kılınacak cenaze namazının ardından, Gebze Osman Yılmaz mhallesi mezarlığındaki aile kabristanlığına defnedilecektir..

Merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.