Özhaseki: ABD, hedefleri için AK Parti'yi iktidardan göndermek istiyor

Siyaset 25.11.2021 - 00:21, Güncelleme: 25.11.2021 - 00:21
 

Özhaseki: ABD, hedefleri için AK Parti'yi iktidardan göndermek istiyor

kocaelihaberi
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, bir dizi ziyeret için bittiği Afyonkarahisar’da yaptığı açıklamada "ABD, hedefleri doğrultusunda AK Parti'yi iktidardan göndermek istiyor" dedi.. Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Uluçay ve İl Teşkilatını ziyaret ederek partililer ile sohbet etti. Son ekonomik kriz ve siyasi durum değerlendirmesi yapan Mehmet Özhaseki, ABD'nin, hedefleri arasında olduklarınmın altımı çizdikten sonra "ABD, hedefleri doğrultusunda AK Parti'yi iktidardan göndermek istiyor. Bu seçim, Türkiye'de yapılan seçimlerin adeta anası gibi bir seçim. En önemli seçim. Neden diyecek olursanız? Bu seçimi dünya takip ediyor. Amerika Birleşik Devletleri takip ediyor mu? Ediyor. Amerika seçimlerinde Biden derdini anlatacağına Türkiye'yi karalayarak seçim kampanyası yapıyor." dedi.. Özhaseki, Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’i ziyaret ettikten sonra da "Doğal ve kültürel zenginlikleriyle dikkat çeken #Afyonkarahisar’ımızda devam eden proje ve yatırımlarla ilgili bilgi aldık." açıklamasında bulundu..
kocaelihaberi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, bir dizi ziyeret için bittiği Afyonkarahisar’da yaptığı açıklamada "ABD, hedefleri doğrultusunda AK Parti'yi iktidardan göndermek istiyor" dedi..

Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Uluçay ve İl Teşkilatını ziyaret ederek partililer ile sohbet etti. Son ekonomik kriz ve siyasi durum değerlendirmesi yapan Mehmet Özhaseki, ABD'nin, hedefleri arasında olduklarınmın altımı çizdikten sonra "ABD, hedefleri doğrultusunda AK Parti'yi iktidardan göndermek istiyor. Bu seçim, Türkiye'de yapılan seçimlerin adeta anası gibi bir seçim. En önemli seçim. Neden diyecek olursanız? Bu seçimi dünya takip ediyor. Amerika Birleşik Devletleri takip ediyor mu? Ediyor. Amerika seçimlerinde Biden derdini anlatacağına Türkiye'yi karalayarak seçim kampanyası yapıyor." dedi..

Özhaseki, Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’i ziyaret ettikten sonra da "Doğal ve kültürel zenginlikleriyle dikkat çeken #Afyonkarahisar’ımızda devam eden proje ve yatırımlarla ilgili bilgi aldık." açıklamasında bulundu..

Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.