BÜYÜKGÖZ VE KAYA'DAN DOĞAN'A ZİYARET

Güncel 24.11.2021 - 16:09, Güncelleme: 24.11.2021 - 16:09
 

BÜYÜKGÖZ VE KAYA'DAN DOĞAN'A ZİYARET

KOCAELİ HABERİ
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti Gebze ilçe Başkanı Recep Kaya yönetimimizle birlikte bugün 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle Gebze'de ki tüm öğretmenleri temsilen Gebze Milli Eğitim İlçe Müdürü Şener Doğan’ı makamında ziyaret ettiler.. Başkan Büyükgöz ve Recep Kaya günün anısına Şener Doğan'a çiçek takdiminde bulunurken, Şener Doğan bu nazik ziyaretten ve tebriklerinden dolayı heyete çok teşekkür etti..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti Gebze ilçe Başkanı Recep Kaya yönetimimizle birlikte bugün 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle Gebze'de ki tüm öğretmenleri temsilen Gebze Milli Eğitim İlçe Müdürü Şener Doğan’ı makamında ziyaret ettiler..

Başkan Büyükgöz ve Recep Kaya günün anısına Şener Doğan'a çiçek takdiminde bulunurken, Şener Doğan bu nazik ziyaretten ve tebriklerinden dolayı heyete çok teşekkür etti..

Bir 9 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.