GEBZE BELEDİYE MECLİS ÜYESİ AV. ARSLAN'IN İSYANI!

Yaşam 22.11.2021 - 16:25, Güncelleme: 22.11.2021 - 16:25
 

GEBZE BELEDİYE MECLİS ÜYESİ AV. ARSLAN'IN İSYANI!

KOCAELİ HABERİ
12 Temmuz 2021 tarihinde, Gebze'de dershaneden çıkıp Pelitli Mahallesinde evine giderken, kendisini adım adım takip eden yabancı uyruklu bir şahsın saldırısına uğrayan 17 yaşındaki Ayşegül Aydın, Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde makineye bağlı olarak 4 ay 10 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.. Bu acı haber Tüm ülke genelinde yürekleri yakıp vicdanları sızlatırken, CHP Gebze Belediye Meclis üyesi Av. Saide Arslan'da tepkisini ve duygularını sosyal medyadan şu sözlerle ifade etti; "Ayşegül'ü koruyamadık.. Ayşegül'ü yaşatamadık.. Nice koruyamadığımız yaşatamadığımız kızımız,kadınımız gibi o da erkek şiddetinin mağduru olarak tarihte yerini aldı.Acısı düştüğü yeri yaktı.Utancı bizi..Onun yaşam hakkını elinden alanın ırkının kimliğinin bir önemi yok.Ayşegül bu topraklarda doğup korunamayan binlerce kız çocuğundan biriydi..Eğer af dilenecekse eğer helallik istenecekse, bireysel hak ve özgürlükleri elinden alındığı gibi yaşam hakkı dahi elinden alınan tüm kız çocuklarından af dilenmeli helallik alınmalı.Ayşegüllerin ölmemesi,yaşaması, birey olarak var olması için gerekli önlemleri almayan her idareci, yasa koyucu ve yasaları uygulayıcı bu ölümlerden sorumludur."
KOCAELİ HABERİ

12 Temmuz 2021 tarihinde, Gebze'de dershaneden çıkıp Pelitli Mahallesinde evine giderken, kendisini adım adım takip eden yabancı uyruklu bir şahsın saldırısına uğrayan 17 yaşındaki Ayşegül Aydın, Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde makineye bağlı olarak 4 ay 10 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti..

Bu acı haber Tüm ülke genelinde yürekleri yakıp vicdanları sızlatırken, CHP Gebze Belediye Meclis üyesi Av. Saide Arslan'da tepkisini ve duygularını sosyal medyadan şu sözlerle ifade etti;

"Ayşegül'ü koruyamadık.. Ayşegül'ü yaşatamadık..
Nice koruyamadığımız yaşatamadığımız kızımız,kadınımız gibi o da erkek şiddetinin mağduru olarak tarihte yerini aldı.Acısı düştüğü yeri yaktı.Utancı bizi..Onun yaşam hakkını elinden alanın ırkının kimliğinin bir önemi yok.Ayşegül bu topraklarda doğup korunamayan binlerce kız çocuğundan biriydi..Eğer af dilenecekse eğer helallik istenecekse, bireysel hak ve özgürlükleri elinden alındığı gibi yaşam hakkı dahi elinden alınan tüm kız çocuklarından af dilenmeli helallik alınmalı.Ayşegüllerin ölmemesi,yaşaması, birey olarak var olması için gerekli önlemleri almayan her idareci, yasa koyucu ve yasaları uygulayıcı bu ölümlerden sorumludur."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.