AK PARTİ ÇAYIROVA'DAN ESNAFLAR İLE YEMEKLİ BULUŞMA

Siyaset 19.11.2021 - 21:34, Güncelleme: 19.11.2021 - 21:34
 

AK PARTİ ÇAYIROVA'DAN ESNAFLAR İLE YEMEKLİ BULUŞMA

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Çayırova Kadın Kolları Teşkilatı, Çayırova Belediyesi Çağdaşkent Sosyal tesisinde düzenlediği yemekli programda Çayırovalı Kadın esnaflar ile bir araya geldi.. Programa bizzat kendisi de katılım sağlayan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi sosyal medyadan yaptığı açıklamada "AK Parti Çayırova İlçe Kadın Kollarımızın düzenlediği programda AK Parti Kocaeli Milletvekilimiz Emine Zeybek, İl Kadın Kolları Başkanımız Yasemin Özdemir, İlçe Başkanımız Servet Günay, İlçe Kadın Kolları Başkanımız Seyhan Dönmez ve teşkilat üyelerimizin katılımlarıyla birlikte kıymetli kadın esnaflarımızla bir araya gelerek hasbihal etti. Keyifli ve verimli geçen buluşmamızda görüş, öneri, taleplerini tek tek dinlediğimiz ve her zaman yanlarında olacağımız kadın esnaflarımıza hoş sohbetleri için çok teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Çayırova Kadın Kolları Teşkilatı, Çayırova Belediyesi Çağdaşkent Sosyal tesisinde düzenlediği yemekli programda Çayırovalı Kadın esnaflar ile bir araya geldi..

Programa bizzat kendisi de katılım sağlayan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi sosyal medyadan yaptığı açıklamada "AK Parti Çayırova İlçe Kadın Kollarımızın düzenlediği programda AK Parti Kocaeli Milletvekilimiz Emine Zeybek, İl Kadın Kolları Başkanımız Yasemin Özdemir, İlçe Başkanımız Servet Günay, İlçe Kadın Kolları Başkanımız Seyhan Dönmez ve teşkilat üyelerimizin katılımlarıyla birlikte kıymetli kadın esnaflarımızla bir araya gelerek hasbihal etti. Keyifli ve verimli geçen buluşmamızda görüş, öneri, taleplerini tek tek dinlediğimiz ve her zaman yanlarında olacağımız kadın esnaflarımıza hoş sohbetleri için çok teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi..

Bir 10 kişi ve iç mekan görseli olabilir

Bir 12 kişi, ayakta duran insanlar ve şunu diyen bir yazı 'CAYIROVA BELEDİYESİ ÇAĞDAŞK' görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.