BU FOTOĞRAFTAN İLLA Kİ 1 VEKİL ÇIKAR

Siyaset 19.11.2021 - 14:12, Güncelleme: 19.11.2021 - 14:48
 

BU FOTOĞRAFTAN İLLA Kİ 1 VEKİL ÇIKAR

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
2023 Genel seçimlerinin erkene alınma ihtimalinin yükselmesi üzerine siyaset sahalarında ve kulisler de hareketlilikler yaşanmaya başladı. Ak Parti Kocaeli'nin ilk 7 sırası içersinde aday olarak yer almak isteyenler bugünden düğmeye basarken, adaylıkları için şans tanınan siyasetçilerin isimleri de kulislerde yüksek sesle konuşulmaya başlandı.. Gebzeli iş adamı Yekta Türker'in işyerinde çekilen ve Gebze bölgesinden tanınmış isimlerin bir arada olduğu yukardaki fotoğraf karesinden de milletvekili aday adaylarının çıkması bekleniyor.. İŞTE O İSİMLER Mahmut Civelek - Ak Parti Kocaeli eski il başkanı (İzmit'te aday olarak konuşuluyor)   Recep Kaya - Ak Parti Gebze İlçe Başkanı (Gebze'de aday olarak konuşuluyor)   Yekta Türker - Ak Parti Kocaeli eski il başkan yardımcısı (Gebze'de aday olarak konuşuluyor)  Osman Akbulut - Ak Parti Kocaeli İl Yöneticisi (Dilovası'nda aday olarak konuşuluyor)   Mikdat Aydın - Ak Parti Kocaeli eski il başkanvekili (adaylık düşünmüyor)   Gökhan Altıntaş - Ak Parti Gebze eski ilçe yöneticisi (adaylık düşünmüyor)  
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

2023 Genel seçimlerinin erkene alınma ihtimalinin yükselmesi üzerine siyaset sahalarında ve kulisler de hareketlilikler yaşanmaya başladı. Ak Parti Kocaeli'nin ilk 7 sırası içersinde aday olarak yer almak isteyenler bugünden düğmeye basarken, adaylıkları için şans tanınan siyasetçilerin isimleri de kulislerde yüksek sesle konuşulmaya başlandı..

Gebzeli iş adamı Yekta Türker'in işyerinde çekilen ve Gebze bölgesinden tanınmış isimlerin bir arada olduğu yukardaki fotoğraf karesinden de milletvekili aday adaylarının çıkması bekleniyor..

İŞTE O İSİMLER
Mahmut Civelek - Ak Parti Kocaeli eski il başkanı (İzmit'te aday olarak konuşuluyor)  
Recep Kaya - Ak Parti Gebze İlçe Başkanı (Gebze'de aday olarak konuşuluyor)  
Yekta Türker - Ak Parti Kocaeli eski il başkan yardımcısı (Gebze'de aday olarak konuşuluyor) 
Osman Akbulut - Ak Parti Kocaeli İl Yöneticisi (Dilovası'nda aday olarak konuşuluyor)  
Mikdat Aydın - Ak Parti Kocaeli eski il başkanvekili (adaylık düşünmüyor)  
Gökhan Altıntaş - Ak Parti Gebze eski ilçe yöneticisi (adaylık düşünmüyor)  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.