AK PARTİ VE ÇAYIROVALILARI ÜZEN HABER

Yaşam 17.11.2021 - 15:47, Güncelleme: 17.11.2021 - 18:08
 

AK PARTİ VE ÇAYIROVALILARI ÜZEN HABER

KOCAELİ HABERİ
İbrahim Güler'in başkanlığı döneminde Ak Parti Çayırova Gençlik kollarında yönetim kurulu üyesi olarak görev yapmış olan Muhammet Harun Kayabaşı dört arkadaşı ile birlikte dün akşam Çayırova Necmettin Erbakan Kültür Merkezinin arka tarafında çıkan kavgada dört kişi tarafından uğradıkları saldırı sonucunda yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.. Saldırganların yakalandığı öğrenildi.. Çayırova eski belediye başkanı Şevki Demirci bu acı haberi "Çayırova Gençlik kollarında görev yapmış Muhammet Harun Kayabaşı evladımızın vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Allah mekanını cennet eylesin. Ailesine Allah sabır versin." sözleri ile duyurdu..
KOCAELİ HABERİ

İbrahim Güler'in başkanlığı döneminde Ak Parti Çayırova Gençlik kollarında yönetim kurulu üyesi olarak görev yapmış olan Muhammet Harun Kayabaşı dört arkadaşı ile birlikte dün akşam Çayırova Necmettin Erbakan Kültür Merkezinin arka tarafında çıkan kavgada dört kişi tarafından uğradıkları saldırı sonucunda yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi..

Saldırganların yakalandığı öğrenildi..

Çayırova eski belediye başkanı Şevki Demirci bu acı haberi "Çayırova Gençlik kollarında görev yapmış Muhammet Harun Kayabaşı evladımızın vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Allah mekanını cennet eylesin. Ailesine Allah sabır versin." sözleri ile duyurdu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.