CHP GEBZE AK PARTİ GEBZE'DEN KOPYA ÇEKTİ

Siyaset 16.11.2021 - 17:16, Güncelleme: 16.11.2021 - 17:16
 

CHP GEBZE AK PARTİ GEBZE'DEN KOPYA ÇEKTİ

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatı düzenledikleri "vefa buluşmaları" toplantsında partide görev yapmış eski belediye başkanları ve ilçe başkanlarını partililer ile buluşturuyordu. Bugün CHP Gebze İlçe Teşkilatı da benzer bir buluşmayı gerçekleştirince siyaset kulislerinde "CHP Gebze, Ak Parti Gebze'yi koyaladı" şeklinde bir yorumlar yapıldı.. CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan bugün CHP Gökçeyazı eski belediye başkanı ve 2014 CHP Gebze Belediye Başkan adayı Yakup Yılmaz'ı parti binasına davet ederek partililer ile buluşturdu. Yakup Yılmaz çok duygulandığı bu buluşma dolayısı ile yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "CHP Gebze ilçe başkanı sn. Gökhan Orhan ve yönetim kurulu, olağan haftalık toplantılarına davet ettiler. Yerelde ve Genelde siyasi konuları konuştuk. Zaten 2014 Gebze Belediye başkanı adaylığımda Gençlik kolları olarak çalışmaları ile büyük katkı sunmuşlardı. Anıları tazeledik.güzel bir toplantı oldu. Yönetime ve İlçe başka. Teşekkür ediyor başarılar diliyorum. Gençliğin tecrübe edindiği her halinden belli."
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatı düzenledikleri "vefa buluşmaları" toplantsında partide görev yapmış eski belediye başkanları ve ilçe başkanlarını partililer ile buluşturuyordu. Bugün CHP Gebze İlçe Teşkilatı da benzer bir buluşmayı gerçekleştirince siyaset kulislerinde "CHP Gebze, Ak Parti Gebze'yi koyaladı" şeklinde bir yorumlar yapıldı..

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan bugün CHP Gökçeyazı eski belediye başkanı ve 2014 CHP Gebze Belediye Başkan adayı Yakup Yılmaz'ı parti binasına davet ederek partililer ile buluşturdu. Yakup Yılmaz çok duygulandığı bu buluşma dolayısı ile yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"CHP Gebze ilçe başkanı sn. Gökhan Orhan ve yönetim kurulu, olağan haftalık toplantılarına davet ettiler. Yerelde ve Genelde siyasi konuları konuştuk. Zaten 2014 Gebze Belediye başkanı adaylığımda Gençlik kolları olarak çalışmaları ile büyük katkı sunmuşlardı. Anıları tazeledik.güzel bir toplantı oldu. Yönetime ve İlçe başka. Teşekkür ediyor başarılar diliyorum. Gençliğin tecrübe edindiği her halinden belli."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.