HÜRRİYET CHP'Lİ VEKİL İLE BİRLİKTE FİDE EKTİ

İlçeler 15.11.2021 - 20:48, Güncelleme: 15.11.2021 - 20:48
 

HÜRRİYET CHP'Lİ VEKİL İLE BİRLİKTE FİDE EKTİ

KOCAELİ HABERİ
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP Ankara Milletvekili ve PM Üyesi Gamze Taşçıer ile birlikte Durhasan köyündeki Tarımsal Uygulama Bahçesinde ilk salep fidelerini deneme dikimlerini gerçekleştirdi.. Başkan Hürriyet konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Tarımsal kalkınmaya ve üreticiyi desteklemeye önem veren İzmit Belediyesi olarak bu kez salep üretimi için harekete geçtik. CHP Ankara Milletvekili ve PM Üyesi Gamze Taşçıer ile birlikte Durhasan’daki Tarımsal Uygulama Bahçemizde ilk salep fidelerimizin deneme dikimlerini gerçekleştirdik. İzmit için en ekonomik üretim modelini araştırarak İzmitli çiftçimizle tecrübelerimizi paylaşmak ve salep bitkimizi bölgemizde alternatif bir olarak üreticimize sunmak. Özellikle burada hangi çeşit salep toprağa daha uygun ise o çeşitten üretmek isteyenlere destek vermeye gayret edeceğiz. 50 bin yumrudan 100 bin yumru üretmeyi hedefliyoruz. Müracaat eden çiftçilerimize salep yumrusu hibe etmeyi düşünüyoruz."
KOCAELİ HABERİ

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP Ankara Milletvekili ve PM Üyesi Gamze Taşçıer ile birlikte Durhasan köyündeki Tarımsal Uygulama Bahçesinde ilk salep fidelerini deneme dikimlerini gerçekleştirdi..

Başkan Hürriyet konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Tarımsal kalkınmaya ve üreticiyi desteklemeye önem veren İzmit Belediyesi olarak bu kez salep üretimi için harekete geçtik. CHP Ankara Milletvekili ve PM Üyesi Gamze Taşçıer ile birlikte Durhasan’daki Tarımsal Uygulama Bahçemizde ilk salep fidelerimizin deneme dikimlerini gerçekleştirdik. İzmit için en ekonomik üretim modelini araştırarak İzmitli çiftçimizle tecrübelerimizi paylaşmak ve salep bitkimizi bölgemizde alternatif bir olarak üreticimize sunmak. Özellikle burada hangi çeşit salep toprağa daha uygun ise o çeşitten üretmek isteyenlere destek vermeye gayret edeceğiz. 50 bin yumrudan 100 bin yumru üretmeyi hedefliyoruz. Müracaat eden çiftçilerimize salep yumrusu hibe etmeyi düşünüyoruz."

Bir 13 kişi, ayakta duran insanlar, açık hava ve şunu diyen bir yazı 'Anadolu nun SALEP FİDESİ İZMİT'TE Salep Fidesi Dikim Etkinliği ketli sun л JI æ' görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.