GEBZELİ MÜZİK ÖĞRETMENİ CEM DUYMAZ YAŞAMINI YİTİRDİ

Yaşam 15.11.2021 - 13:48, Güncelleme: 15.11.2021 - 13:48
 

GEBZELİ MÜZİK ÖĞRETMENİ CEM DUYMAZ YAŞAMINI YİTİRDİ

KOCAELİ HABERİ
Gebze Anibal Anadolu Lisesi Müzik öğretmeni olarak görev yapan Cem Duymaz Adana'nın Pozantı ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonucu genç yaşta yaşama veda etti. Adana'da otoyolda seyir halindeki TIR'a arkadan çarpan otomobildeki Cem Duymaz, olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada Duymaz'ın oğlu ile TIR şoförü yaralandı. Cem Duymaz'ın vefat haberini Gebze Anibal Anadolu Lisesi Müdürü Turan Atilla başsağlığı mesajı ile duyururken, bu acı haber Gebze Eğitim camiasında ve öğrencileri arasında büyük bir üzüntü oluşturdu..  Merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine ve Eğitim camiasına başsağlığı diliyoruz.
KOCAELİ HABERİ

Gebze Anibal Anadolu Lisesi Müzik öğretmeni olarak görev yapan Cem Duymaz Adana'nın Pozantı ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonucu genç yaşta yaşama veda etti.

Adana'da otoyolda seyir halindeki TIR'a arkadan çarpan otomobildeki Cem Duymaz, olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada Duymaz'ın oğlu ile TIR şoförü yaralandı.

Cem Duymaz'ın vefat haberini Gebze Anibal Anadolu Lisesi Müdürü Turan Atilla başsağlığı mesajı ile duyururken, bu acı haber Gebze Eğitim camiasında ve öğrencileri arasında büyük bir üzüntü oluşturdu.. 

Merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine ve Eğitim camiasına başsağlığı diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.