BU BULUŞMADA MEHMET ALİ OKUR NİÇİN YOKTU?

Siyaset 15.11.2021 - 12:56, Güncelleme: 15.11.2021 - 13:10
 

BU BULUŞMADA MEHMET ALİ OKUR NİÇİN YOKTU?

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı geçtiğimiz günlerde önemli bir buluşmaya imza atarak 2001 yılında kuruluşundan bugüne görev almış olan ilçe başkanları ile mahalle teşkilat başkanlarını buluşturdu..  AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya’nın davetiyle  bu başkanlar bir araya geldi ve AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in de katıldığı programda 20 yılda mahalle başkanlığı yapan bütün isimlere teşekkür belgesi verildi. GEBZE TEŞKİLATI BULUŞTU Gebze Belediyesi Arapçeşme Bilim ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen bu büyük buluşmaya AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Yaşar Çakmak, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, İl kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, önceki Dönem İlçe Başkanları Metin Gökçe, Yılmaz Bayram, Cemalettin Kaflı, Hasan Soba, İrfan Ayar ve 20 yıllık süreçte Mahalle Başkanlığı yapan isimler katıldı. Teşkilatın emektar isimleri, AK Parti’nin yaşayan hafızası olan geçmiş dönem Mahalle Başkanlarına toplantıda söz de verildi. Dileyen mahalle başkanı görüş ve önerilerini sundu, duygularını paylaştı. BU BULUŞMADA MEHMET ALİ OKUR NİÇİN YOKTU? Ak Parti Gebze’nin birlik, bütünlük ve beraberliği açısından önemli olan bu buluşmada, Ak Parti Gebze’nin atama ile gelen Metin Gökçe ve merhum Ekrem Özenir’den sonra kongre ile seçilen ilk ilçe başkanı olan Mehmet Ali Okur’un bulunmayışı, Gebze Bölgesi siyaset kulislerinde xdeğişik değişik yorumlara neden oldu.. İlçe Başkanlığından sonra bir dönem milletvekilliği yapan ve ardından Genel Merkez düzeyinde il koordinatörlükleri görevinde bulunmuş olan Mehmet Ali Okur’un, Gebze ilçe başkanları buluşmasında yer almamış olmasına kulislerde değişik yorumlar yapıldı.. Kulislerden bize ulaşan duyumlara göre bu duruma “Mehmet Ali beyin işi vardır, mazeret bildirmiştir” şeklinde yorumlar yapanlar olduğu gibi “Gebze Belediye Meclis üyesi olan yakın siyaset arkadaşı Hasan Soba’nın Gebze Belediye başkan yardımcılığına getirilmesini çok istemiş olmasına rağmen, İlçe Teşkilatından bu yönde arzu ettiği desteği alamadı. Bu yüzden İlçe Başkanı Recep Kaya’ya da, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e de kırgın” şeklinde yorum yapanlar da oldu..  Öte yandan kulislerde yine halihazırda TÜBİTAK şirketi MARTEK A.Ş.'de Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü olan Mehmet Ali Okur’un 2024 yerel seçimlerinde Ak Parti Gebze Belediye Başkan adaylığına sıkı bir şekilde hazırlandığı dile getiriliyor..  
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı geçtiğimiz günlerde önemli bir buluşmaya imza atarak 2001 yılında kuruluşundan bugüne görev almış olan ilçe başkanları ile mahalle teşkilat başkanlarını buluşturdu..

 AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya’nın davetiyle  bu başkanlar bir araya geldi ve AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in de katıldığı programda 20 yılda mahalle başkanlığı yapan bütün isimlere teşekkür belgesi verildi.

GEBZE TEŞKİLATI BULUŞTU

Gebze Belediyesi Arapçeşme Bilim ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen bu büyük buluşmaya AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Yaşar Çakmak, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, İl kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, önceki Dönem İlçe Başkanları Metin Gökçe, Yılmaz Bayram, Cemalettin Kaflı, Hasan Soba, İrfan Ayar ve 20 yıllık süreçte Mahalle Başkanlığı yapan isimler katıldı. Teşkilatın emektar isimleri, AK Parti’nin yaşayan hafızası olan geçmiş dönem Mahalle Başkanlarına toplantıda söz de verildi. Dileyen mahalle başkanı görüş ve önerilerini sundu, duygularını paylaştı.

BU BULUŞMADA MEHMET ALİ OKUR NİÇİN YOKTU?

Ak Parti Gebze’nin birlik, bütünlük ve beraberliği açısından önemli olan bu buluşmada, Ak Parti Gebze’nin atama ile gelen Metin Gökçe ve merhum Ekrem Özenir’den sonra kongre ile seçilen ilk ilçe başkanı olan Mehmet Ali Okur’un bulunmayışı, Gebze Bölgesi siyaset kulislerinde xdeğişik değişik yorumlara neden oldu..

İlçe Başkanlığından sonra bir dönem milletvekilliği yapan ve ardından Genel Merkez düzeyinde il koordinatörlükleri görevinde bulunmuş olan Mehmet Ali Okur’un, Gebze ilçe başkanları buluşmasında yer almamış olmasına kulislerde değişik yorumlar yapıldı..

Kulislerden bize ulaşan duyumlara göre bu duruma “Mehmet Ali beyin işi vardır, mazeret bildirmiştir” şeklinde yorumlar yapanlar olduğu gibi “Gebze Belediye Meclis üyesi olan yakın siyaset arkadaşı Hasan Soba’nın Gebze Belediye başkan yardımcılığına getirilmesini çok istemiş olmasına rağmen, İlçe Teşkilatından bu yönde arzu ettiği desteği alamadı. Bu yüzden İlçe Başkanı Recep Kaya’ya da, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e de kırgın” şeklinde yorum yapanlar da oldu..

 Öte yandan kulislerde yine halihazırda TÜBİTAK şirketi MARTEK A.Ş.'de Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü olan Mehmet Ali Okur’un 2024 yerel seçimlerinde Ak Parti Gebze Belediye Başkan adaylığına sıkı bir şekilde hazırlandığı dile getiriliyor..  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.