ÇAYIROVA BELEDİYESİNDE NELER OLUYOR?

İlçeler 14.11.2021 - 11:59, Güncelleme: 14.11.2021 - 12:18
 

ÇAYIROVA BELEDİYESİNDE NELER OLUYOR?

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Kentlerin yerel hizmetlerinden sorumlu olan Belediyeler doğal olarak her zaman kent halkının umurunda olmuştur ve de Belediylerde olan biten tüm gelişmeler anında ve yakından takip edilirken, olacak olanlar da merak edilmiştir.. İşte bu yüzdendir ki; Belediyeler hep konuşulur ve belediylerle ilgili iddiaların arkası bitip tükenmez.. Çayırova siyaset kulislerinden en son edindiğimiz duyumlara göre Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'nin kararı ile Çayırova’ya kadın eli değecekmiş.. Siyaset kulislerinde yüksek sesle dillendirilen iddialar şöyle; Geçtiğimiz yıl gece bekçileri ile olan bir tartışmasından dolayı karakolluk olduğu için de Çayırova Belediyesi Özel kalem Müdürü Aydın Turan'a karşı sitemkar olan Belediye Başkanı Bünyamin çiftçi, Aydın Turan'ı görev değişikliği ile geri plana çekerken, bir başka belediye personeli Yektare Tiryaki Takır'ı özel kalem müdürlüğüne getirecekmiş.. Yönetici kadrosunda kadınların daha fazla rol alması gerektiğini düşünen Başkan Çiftçi, Ak Parti Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı Seyhan Kutbay Dönmez'i de Çayırova Belediye Başkan yardımcılığına getirmeyi düşündüğü ve Seyhan hanımında bu fikre sıcak baktığıda bize ulaşan bilgiler arasında..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Kentlerin yerel hizmetlerinden sorumlu olan Belediyeler doğal olarak her zaman kent halkının umurunda olmuştur ve de Belediylerde olan biten tüm gelişmeler anında ve yakından takip edilirken, olacak olanlar da merak edilmiştir..

İşte bu yüzdendir ki; Belediyeler hep konuşulur ve belediylerle ilgili iddiaların arkası bitip tükenmez..

Çayırova siyaset kulislerinden en son edindiğimiz duyumlara göre Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'nin kararı ile Çayırova’ya kadın eli değecekmiş..

Siyaset kulislerinde yüksek sesle dillendirilen iddialar şöyle;

Geçtiğimiz yıl gece bekçileri ile olan bir tartışmasından dolayı karakolluk olduğu için de Çayırova Belediyesi Özel kalem Müdürü Aydın Turan'a karşı sitemkar olan Belediye Başkanı Bünyamin çiftçi, Aydın Turan'ı görev değişikliği ile geri plana çekerken, bir başka belediye personeli Yektare Tiryaki Takır'ı özel kalem müdürlüğüne getirecekmiş..

Yönetici kadrosunda kadınların daha fazla rol alması gerektiğini düşünen Başkan Çiftçi, Ak Parti Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı Seyhan Kutbay Dönmez'i de Çayırova Belediye Başkan yardımcılığına getirmeyi düşündüğü ve Seyhan hanımında bu fikre sıcak baktığıda bize ulaşan bilgiler arasında..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.